Депутатам опозиціонерам вдалося зібрати підписи за проведення засідання, однак заступник голови облради Михайло Кривко запропонував інший день для зустрічі депутатів. Депутати Рівненської облради вирішили зібратися незалежно від візи чиновників і подивитися, хто ж насправді готовий вимагати у влади скласти повноваження, а кому воля народу не указ.

33 богатирі, тобто депутати, прийшли під стіни сесійної зали, аби проголосувати за рішення Народного віче з Євромайдану. На жаль, для кворуму потрібен 41 голос. В обласній раді більшість провладна. І саме ці депутати не змогли прийти чи приїхати.

Заступник голови облради пояснює, що запізно надійшло звернення про проведення позачергового засідання. І обіцяє, що завтра неодмінно збере депутатів на позачергову сесію. Однак у більшості є своє бачення резолюції.

Шансів на те, що депутати Рівне нської обласної ради підтримають українців, які прагнуть відставки президента та уряду, мало. Опозиціонери запрошують мітингувальників під стіни сесійної зали і завтра, щоб інші обранці почули голос народу. Хто ж і далі ігноруватиме свою роботу на благо громадськості, пропонують звільняти.