Рішення про підтримку загальноукраїнського страйку вже підтримують у Тернопільській, Львівській та Івано-Франківський областях. Щоправда, усі служби та підприємства обласних центрів, які забезпечують життєдіяльність продовжують працювати у звичному режимі.

Загальні збори колективу провело сьогодні одне з найбільших підприємств Рівного. Працівники рівненського льонокомбінату одностайно підтримують ідеї євромайдану. Про це вони неодноразово заявляли, долучаючись до різноманітних міських акцій. Прагнення України до євроінтеграції підтримують і іноземці, і молоді працівники льонокомбінату.

Колектив льонокомбінату зважив на фінансові ризики та домовленості з іноземними партнерами. А тому на загальних зборах колективу працівники одностайно вирішили: зупиняти підприємство на страйк немає сенсу. Принаймні, сьогодні.

Аби відстояти свою позицію, льонокомбінатівців не злякають і 70-тисячні збитки щодоби. Це не так прибуток підприємства, як державні податки, котрі не сплачуватимуть через зупинку виробництва та заробітна плата працівників. Як діятимуть працівники одного з найбільших підприємств Рівного надалі, стане відомо вже завтра.