Ще влітку теплопостачальне підприємство ТОВ «Рівнетеплоенерго» проводило підземні ремонтні роботи на ділянці від вулиці Калнишевського до вулиці Дорошенка. Як вже повелось, свою роботу виконали, а от відновлювати благоустрій - саме асфальтне покриття, не поспішали.

Тож рівняни, які живуть на цьому провулку звернулись до Громадського контролю. А ми в свою чергу звернулись до профільного управління, де нам повідомили, що підприємству, яке виконували роботи надіслали припис про термінове відновлення благоустрою на провулку, одна половина якого є вулицею Дорошенка, а друга вже вулицею Калнишевського. Це подіяло, щоправда не стовідсотково.

Мешканці тої частини вулиці, яку не поспішають приводити у належний вигляд обурені, адже підземні ремонтні роботи виконувались на усьому провулку.

До того ж, до початку ремонту тепломереж увесь цей провулок був заасфальтований. Ділянку вулиці Калнишевського не готують до асфальтування, хоча її довжина не більше 30 метрів. Натомість на ділянці під адресою Дорошенка ями вже засипали щебенем.