Всесвітній день пам’яті жертв дорожніх аварій

День працівників сільського господарства України

Всесвітній день боротьби проти ХОЗЛ

Міжнародний день студентів

 

Іменини святкують:

Анікей, Никандр, Симон


 

День пошуку високих істин, боротьби із проявами зла у собі, проявами, які перешкоджають й заважають духовному зросту й самовдосконаленню. Прекрасний час для вдосконалення своїх здібностей і занять різними хобі.

Сприятливо починати нові справи.

Дуже уразливі очі. Необхідно по можливості менше працювати за комп'ютером, утриматися від читання і перегляду телевізора.

Їжа цього дня обовя'зково повинна бути якісною, свіжою, і тільки та, яка подобається.

Бажано якнайменше курити і старатися не дивитись в дзеркало!

Стрижка цього дня призведе до поліпшення вашої діяльності та покращення фінансового становища.






 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто провести в спокої і постаратися не розв'язувати суперечок. Будь акуратніше у своїх висловлюваннях, ти можеш образити близьку людину. У другій половині дня тобі доведеться допомогти порадою близькому другові. Не варто піддаватися емоціям, твоя порада має бути жорсткою і раціональною.





 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день ідеально підходить для благоустрою та господарських робіт. Зміни інтер'єр, перестав меблі, щоб створити гармонійний простір. У другій половині дня твій партнер попросить про допомогу. Не варто втручатися в проблеми, які пов'язані зі старшим поколінням родини. Увечері знайди цікаве заняття, яке принесе тобі радість.





 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні тобі варто подбати про близьких. Вияви посильну допомогу родичам і людям старшого віку, які потребують підтримки. У другій половині дня намагайся уникати великих покупок і незапланованих витрат. Це день спокус, які пов'язані з фінансовою сферою. Увечері послухай музику, яка навіює приємні ностальгічні спогади.




 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі доведеться зайнятися домашньою роботою. Намагайся завершити всі розпочаті дії до кінця. Не намагайся охопити все і відразу, наводь порядки послідовно. У другій половині дня твої родичі можуть попросити про послугу і допомогу. Не варто сприяти негативним думкам і розпалюванню конфліктів.





 

Л е в (23.07 - 23.08) – цей день краще провести не вдома, а вирушити в гості. Сьогодні твій партнер здивує тебе своїми романтичними вчинками. Постарайся забути всі старі образи і спробуй розпочати з чистого аркуша. У другій половині дня стережися гострих предметів, існує ризик травм. Варто приділити увагу профілактиці хронічних захворювань.




 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні сміливо можеш відключати телефон, щоб відволіктися від проблем і суєти. Займися доглядом за рослинами або виготовленням приємних дизайнерських дрібниць. У другій половині дня тобі слід зайнятися переглядом свого гардероба. Змінивши свій звичний стиль, ти зможеш змінити стосунки з оточуючими.

 




 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде насичений складнощами і побутовими розбіжностями. Тобі не варто провокувати ревнощі і демонструвати свою байдужість партнерові. Найкращий спосіб уникнути сімейної сварки - усамітнитися на час і поміркувати. Сьогодні слушний день, щоб кинути будь-яку шкідливу звичку. 

 




 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тобі не варто ні про що турбуватися. Доля надасть тобі підказки і пошле потрібних людей. У другій половині дня тобі слід прийняти запрошення на спільний відпочинок із діловими партнерами. У другій половині дня тобі вдасться отримати бажану річ без зайвих перешкод.

 



 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день підходить для здійснення великих покупок. Намагайся обмежитися тими фінансами, які маєш, - нічого не позичай. У другій половині дня можлива сварка з родичами. Тобі не варто піддаватися неприємним емоціям і спогадам про минуле. Увечері на тебе чекає сюрприз від старого друга.





 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – цей день варто присвятити саморозвитку і творчим заняттям. Довірся своїм внутрішнім бажанням і рушай у новому напрямку. У другій половині дня тобі варто приділити час купівлі необхідних речей. Не варто довго вибирати і роздумувати, бери те, що подобається. Увечері постарайся попрацювати над своїми духовними якостями і їх вдосконаленням.

 


 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день принесе багато різних звісток, які викличуть сильні емоції. Сьогодні розкриється таємниця минулого, яка може воскресити неприємні спогади. Не варто піддаватися депресивному настрою і меланхолії, старайся знайти вихід. У другій половині дня варто усамітнитися і заспокоїти нервову систему .





 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тобі варто присвятити день відпочинку і відволіктися від повсякденних турбот. Знайди заняття, яке принесе тобі приємні емоції і задоволення. У другій половині дня твої родичі приємно тебе здивують. Збери близьких і влаштуй теплий сімейний обід. Намагайся не змішувати спиртні напої та обмежити вживання кави.







 

Дозвілля

„Астрал: Частина 2”

„Радник”

„Тіні незабутих предків”

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”





 

„Starперці”

 „Астрал 2”

„Тіні незабутих предків

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Хмарно, можливі опади: Помста ГМО / Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2


 


 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Євро-Арт  - Живописна лірика Олександра Сташука

Рівне нська обласна філармонія - Наталія-Марина Фарина "Музика поезії..."

Драмтеатр – „Каліка з острова Інішмаан”

Магнат, розважальний комплекс – „День студента”

Нічний клуб "Східна Брама" – „Botanique Party”

GONZO, кіноклуб – „Я дуже збуджений”

Лагуна, нічний клуб – „Botanique Party”