Іменини святкують:  Анна (Ганна), Клавдій, Марія

 

Символ дня - Вогонь. Це день покаяння, очищення й перетворення. День самовдосконалення, відродження, спалювання минулих помилок.

Гарний день для поїздок і подорожей, відряджень і переїздів. Приносить удачу людям, готовим ризикувати й жертвувати собою заради справи.

День трансформації енергії й всебічного перетворення, очищення й омолодження організму.

Можуть бути порушення й збої в роботі нервової системи.

Сприятливо починати справи.

Стрижка буде притягувати до вас довголіття, гарне здоров'я й зробить ваше життя гідним в очах навколишніх.

Секс цього дня не рекомендується.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня тобі доведеться виконати купу роботи, пов'язаної із закриттям старих питань. Твій керівник може здійснити перевірку, будь уважніше.  Колеги можуть спровокувати сварку. Увечері вирушай у гості до гарних друзів, щоб розслабитися і поговорити.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці ти зможеш вирішити всі складнощі, пов'язані з фінансами. Намагайся знайти мирний шлях для врегулювання конфліктної ситуації з партнерами. У другій половині дня тобі варто зайнятися плануванням стратегії своїх досягнень. Увечері приділи увагу коханій людині.

.

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня на тебе чекає складна ситуація в спілкуванні з новими партнерами. Намагайся не суперечити і уникати розбіжностей. У другій половині дня твій керівник може висунути додаткові вимоги до роботи. Не варто засмучуватися і панікувати, старайся діяти мудро і стримано. Увечері варто раніше лягти спати.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе гарні звістки і приємні новини. Тобі не варто турбуватися про фінанси, ситуація вирішиться сама собою. У другій половині дня  партнери зроблять вигідну пропозицію. Порадься з більш досвідченим фахівцем, щоб прийняти вірне рішення. Вільний час варто присвятити спілкуванню з природою.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку в документації. Твій керівник може причепитися до дрібниць, не варто турбуватися. Твої колеги будуть налаштовані вороже, будь обережніше. У другій половині дня намагайся уважно читати отримані документи, існує ризик обману з боку нечесних партнерів.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – вранці ти зможеш надолужити згаяне у справах. Твої колеги підтримають нові ідеї та допоможуть їх реалізації. У другій половині дня постарайся відмовитися від спілкування з людьми, які тебе дратують. Тобі потрібно зміцнити свої сили і знайти особу, яка підтримає. Вільний час присвяти догляду за своїм тілом.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня намагайся виконати всю рутинну роботу. Тобі варто розібрати усі накопичені справи, які заважають рухатися вперед. У другій половині дня може виникнути конфліктна ситуація з партнерами. Намагайся проявити стриманість. Увечері не варто вирушати в галасливі місця, побудь на самоті.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні на тебе чекає приємна звістка від старих партнерів. Ти зможеш зробити те, що давно не виходило. Твої заслуги відзначить керівник, що зміцнить твій авторитет у колективі. У другій половині дня нові партнери запропонують додаткову вигоду. Вільний час присвяти завершенню розпочатих справ.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці можливі складнощі у спілкуванні з близькими. Сімейні проблеми можуть вибити тебе з колії. Поговори з другом, щоб знайти правильне рішення. У другій половині дня колеги можуть спровокувати неприємну ситуацію. Варто відволіктися від проблем і зайнятися плануванням майбутнього.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня ти отримаєш важливу інформацію про конкурентів. Намагайся швидко реагувати і вжити рішучих заходів. Ти зможеш подвоїти свій прибуток, якщо вступиш у союз із колегами. У другій половині дня твої заслуги помітить впливова особа. Використовуй ситуацію, щоб одержати просування по кар'єрних сходах.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде насиченим різними випробуваннями. Однодумці можуть відмовити в обіцяній допомозі. У другій половині дня ти зіткнешся з перешкодами, які заберуть багато часу і сил. Намагайся сконцентруватися на тих справах, які легко даються. Увечері слід зняти напругу за допомогою легкого масажу.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні тебе відвідає муза натхнення і творча хвиля. Поділися своїми думками з колегами і керівництвом. Потрібно проявити завзятість і старанність, щоб досягти гарного результату. У другій половині дня не варто втручатися в інтриги та провокації. Тобі потрібно зберегти спокій і умиротворення, щоб вийти на новий рівень.

 

 

 

Дозвілля

„Распутін”

„Гра Ендера”

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

 

 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»