День пам’яті жертв фашизму

День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України

День танкіста

Міжнародний день грамотності

Міжнародний день солідарності журналістів

 

Іменини святкують: Арсеній, Дмитро, Іван, Нестор, Параскева, Степан (Стефан)

 

Символ дня - Роза вітрів. День зміни, переходу від першої до другої фази. Дні переходу між фазами завжди складні, тому що змінюються енергетичні стани.

Це день роботи зі стихіями й вербальної магії, тобто магії слова. У цей день краще промовчати, ніж збрехати чи побажати кому-небудь поганого. Одним лише словом можна несвідомо вплинути на іншу людину. Можна отримати хворобу горла, голосових зв'язок або дихальних шляхів. Ці органи дуже чутливі цього дня.

Взагалі, перш ніж щось сказати в цей день, треба гарненько подумати. Потрібно стежити за своєю мовою, уникати лайок і звільнятися від слів-паразитів.

Cтрижка волосся цього дня притягне до вас сварки й позови, можливий конфлікт із начальством або (ще гірше!) з коханою людиною.

В сексі головне правило цього дня - більше слів про кохання, -  не скупіться на взаємні компліменти.

День сприятливий для хірургічних операцій.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні старайся зайнятися своєю зовнішністю і корисними для тіла процедурами. У другій половині дня тобі доведеться зайнятися рішенням проблем близьких родичів. Тобі не варто позичати гроші, навіть дрібні суми. Увечері твій партнер може спровокувати сцену ревнощів, вияви мудрість та стриманість.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці тобі не варто нікуди поспішати, виспись добре і відклади господарські клопоти. Твій партнер може образитися через ревні почуття. Не варто провокувати конфлікт, вчини мудро і поблажливо. У другій половині дня варто зустрітися з друзями, щоб отримати приємні враження. Увечері почитай мотивуючу книгу.

.

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути складнощі, пов'язані з роботою побутової техніки. Прояви обережність у роботі з несправними електроприладами. У другій половині дня твої родичі можуть попросити про допомогу. Не варто втручатися в чуже особисте життя і давати поради. Увечері слід зайнятися тим, що тебе заспокоює.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день варто присвятити сімейному відпочинку і спілкуванню з близькими. Не зайвою буде заготівля продуктів. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з батьками. Тобі не варто згадувати образ минулого, відпусти ситуацію. Увечері прийми теплу ванну з відваром заспокійливих трав.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня тобі варто звільнитися від господарських турбот. Цей день підходить для роботи над своїми недоліками і боротьбою зі шкідливими звичками. Намагайся не лаятися і стримувати агресію. У другій половині дня на тебе чекають витрати. Увечері поговори відверто зі своїм партнером про складнощі у стосунках.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день варто присвятити наведенню порядку. Відремонтуй зламані речі і позбудься непотрібного мотлоху. У другій половині дня можуть зайти неждані гості. Не варто хвилюватися і намагатися здивувати їх розмаїттям страв, просто поговори душевно за спільним столом. Увечері можна розслабитись за допомогою водних процедур.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день успішний для поїздок і спілкування з родичами. Тобі варто надати допомогу людям старшого покоління. У другій половині дня не варто провокувати ревнощі свого партнера. Будь мудріше, знайди приємний спосіб привернути до себе увагу. Увечері спробуй здивувати кохану людину своєю турботою.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні тебе чекає кілька приємних новин. Слід самостійно перевіряти ще раз будь-яку отриману інформацію. У другій половині дня ти отримаєш декілька пропозицій про співпрацю. Варто прийняти рішення на користь особи, від роботи з якою ти отримаєш більше прибутку. Вільний час використовуй як можливість для закладу ділових контактів.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці можуть виникнути складнощі з сусідами. Тобі не варто наживати ворогів, постався до ситуації з гумором. У другій половині дня твій партнер може спровокувати конфлікт на побутовому ґрунті. Вияви спокій та терпіння, щоб уникнути серйозного конфлікту. Увечері на тебе чекає несподівана звістка від родичів.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні ти зможеш виконати багато корисної домашньої роботи. Сконцентруйся на зміні інтер'єру та внеси різноманітність у звичний побут. У другій половині дня тобі варто відволіктися від турбот і приділити час своїй зовнішності. Очищення організму піде тобі на користь. Увечері приділи увагу своїм близьким, вони давно на це чекають.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня намагайся уникати фізичних навантажень. Тобі варто звернути увагу на проблеми хребта і вжити заходів. У другій половині дня запроси в гості старих друзів. Тобі потрібно відволіктися від проблем і отримати приємні емоції від спілкування. Увечері слід уникати спілкування з людьми, які тебе пригнічують.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці не варто навантажувати себе фізичною працею і домашньою роботою. Твій організм потребує відпочинку, слід отримувати більше позитивних емоцій. Зберися з друзями на пікнік або прогуляйтеся по парку. У другій половині дня стережися гострих предметів, існує ризик травматизму. Увечері ефективно зайнятися очищенням шкіри.

 

 

 

Дозвілля

„Распутін”

„Гра Ендера”

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

 

 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Драмтеатр – „Наполеон та корсиканка”