Міжнародний день КВК

Іменини святкують:  Афанасій, Дмитро, Феофіл (Теофіл)

 

Гарний день для побудови творчих задумів і поганий для початку справ. Краще більше планувати і виконувати лише незначні, рутинні справи. У цей день нас можуть чекати крадіжки й втрати.

Не зайвим буде розділити навколишніх вас людей на тих, хто допомагає, і тих, хто заважає вам гармонійно розвиватися, і уникати представників другої категорії, тому що їхній вплив у цей день найбільше сильний.

Укладені в цей місячний день шлюби часто виявляються помилкою й закінчуються розлученням, а іноді перетворюються й у катастрофу особистого життя.

У бізнесі день сприятливий для внутрішніх змін та перестановок.

День сприятливий для системи травлення, тому можна довіритись своїм смакам та добре і смачно поїсти. Головна умова — повільне і ретельне розжовування їжі. Голодування протипоказане.

Стрижка цього дня приведе до збільшення статків,  - ви станете трішки заможнішими.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто присвятити наведенню порядку на робочому місці та завершенню відкладених справ. У другій половині дня може виникнути неприємна ситуація у стосунках із керівництвом. Тобі слід проявити терпимість і стримувати свої емоції. Увечері постарайся приділити увагу проблемам сім'ї та близьких.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня тобі доведеться подолати складні перешкоди, створені недоброзичливцями. Не варто поспішати у своїх судженнях і висновках. Особа, яка видає себе за друга, може виявитися прихованим ворогом. Вільний час варто присвятити профілактиці респіраторних захворювань.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці тобі не слід дратуватися і ображатися на примхи близької людини. Намагайся залишити проблеми за дверима і сконцентруватися на роботі. У другій половині дня тобі доведеться виконати роботу за своїх колег. Не варто розраховувати на інших, дій самостійно.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – твій керівник звернеться за порадою, прояви свій професіоналізм. У другій половині дня ділові партнери можуть запропонувати авантюрну угоду. Зіставивши факти і статистику, ти зможеш зробити правильний вибір. Вільний час присвяти спілкуванню з родичами в теплій атмосфері.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня тобі слід уникати спілкування з керівництвом. Твій нестійкий емоційний стан може спровокувати необґрунтований конфлікт. У другій половині дня займися монотонною рутинною діяльністю. Потрібно навести порядок у справах, щоб рухатися далі. Увечері вирушай у клуб або на концерт.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день підходить для впровадження нової технології чи освоєння нової методики в роботі. Тобі варто змінити свою стратегію дій, щоб збільшити прибуток. У другій половині дня конкуренти запропонують вигідну угоду. Не поспішай приймати рішення, зваж свої кроки. Увечері на тебе чекає зустріч із цікавим чоловіком.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні не варто вкладати кошти і відкривати свою справу. Цей день буде метушливим і конфліктним. Постарайся відволіктися від проблем, зайнявшись стратегічним плануванням. Прийшов час переоцінити свої цінності і використовувати накопичений досвід. Увечері зберися з друзями, щоб потеревенити.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні дуже важливий день, слід мати бездоганний вигляд. Керівник просуне твої ідеї та посприяє їхній реалізації. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч із заможною особою. Будь сміливіше у своїх висловлюваннях і використовуй свою чарівність. Вільний час варто присвятити відпочинку.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – вранці уникай дрібних побутових сварок і наберися терпіння. Твої робочі плани можуть змінитися кардинальним чином. Не варто покладати надії на ділових партнерів, тебе можуть обійти конкуренти. У другій половині дня існує ризик обману, будь уважніше. Увечері не варто вживати спиртне і тонізуючі напої.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – день буде вдалим для фахівців в області продажів. Випадкове знайомство може перерости в міцний діловий союз. У другій половині дня намагайся виконати всі поставлені завдання. Варто залишитися на ділову вечерю з партнерами, щоб зміцнити стосунки. Увечері на тебе чекає приємний романтичний сюрприз.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день буде складним і напруженим в емоційному плані. Твій керівник може виявити минулі недоліки в роботі. Стережися публічних дискусій і розбіжностей із колегами. Сьогодні твій таємний недоброзичливець покаже справжнє обличчя. Увечері постарайся усамітнитися і зайнятися релаксаційними вправами.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – у першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від керівника. Не варто сумніватися у своїх силах, дій рішуче. Сміливо можеш об'єднати свої сили з конкурентами. Роби те, що приносить тобі вигоду, а не те, що кажуть колеги. Увечері зроби сюрприз коханій людині, - проведіть час у незвичайній атмосфері.

 

 

 

Дозвілля

„Распутін”

„Гра Ендера”

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

 

 

„Гра Ендера”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

GONZO, кіноклуб – „Моя прекрасна леді”, „Дев’ять пісень”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Драмтеатр – „Останній строк”

Лагуна, нічний клуб – „50 PerCent”

ПДМ - 08.11.13 – Молодіжна тусовка «Драйв – провокація» за участю гуртів «Ot Vinta», «Far in Hate» та інш. Початок – 19-00. Місце проведення – зала масових заходів ПДМ.