Іменини святкують:  Анастасій, Маркіян

 

Символ дня - "Райське дерево". Саме в цей день Адам і Єва вкусили плід дерева пізнання. День вибору між добром і злом. День, коли люди піддаються різноманітним спокусам.

День складний, але нещасливим він може стати тільки з вини самої людини.

У цей день краще не залишатися на самоті, а бути в колі родини, намагатися не виходити на вулицю, не перетруджуватись фізично й емоційно.

Це час відпочинку, духовного зосередження й молитов. Молитви цього дня йдуть із самої глибини душі.

Якщо ви когось скривдили, дуже добре в цей день попросити вибачення.

Нестриманим людям у цей день краще помовчати, тому що злі слова можуть накоїти лиха.

Гарний день для посадки дерев і рослин, для початку циклу лікування травами.

Хвороба, що почалася в цей місячний день, може бути небезпечна.

Cтрижка може викликати хвороби горла чи спричинити захворювання порожнини рота.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – намагайся не звертати уваги на недоліки оточуючих. Колеги можуть створити інтригу за твоєю спиною, не варто турбуватися. У другій половині дня знайди час для наведення порядку на робочому місці. Керівник підтримає твої ідеї та надасть допомогу в їх реалізації. Увечері займися оздоровчими процедурами.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день принесе гарні новини і корисні контакти. Тобі потрібно обговорити свої ідеї з керівником, намагайся використовувати факти і логічні доводи. У другій половині дня твої партнери можуть створити конфлікт. Звернись по допомогу до впливової особи, щоб вирішити ситуацію.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі побутової техніки. Тобі варто покладатися тільки на себе, тоді ти впораєшся із завданнями. У другій половині дня керівник підтримає твою ініціативу. Намагайся об'єднати сили з колегами. Вільний час присвяти купівлі приємних дрібничок.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні ти отримаєш важливу інформацію про роботу конкурентів. Не втрачай часу, вживай жорстких заходів. У другій половині дня можуть виникнути додаткові перешкоди, пов'язані з рішенням бюрократичних питань. Тобі слід відкласти ті справи, які ти не в змозі вирішити. Вільний час присвяти діловій вечері з колегами.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня твій керівник може створити додаткові перешкоди. Не варто звертати уваги на витівки своїх конкурентів. Твій емоційний стан буде розбалансованим. Варто заспокоїтися і спрямувати свої сили на вирішення питань, які легко даються. Увечері постарайся усамітнитися і почитати цікаву книгу.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на тебе чекає публічне визнання та успіх. Будь обережніше зі своїми недоброзичливцями. У другій половині дня ти отримаєш прибуток із додаткового джерела доходу. Варто замислитися над алгоритмом успішних кроків. Послідовні дії та союз із однодумцями подвоять твій прибуток.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі доведеться боротися за своє місце під сонцем. Конкуренти можуть скористатися твоїми вдалими ідеями. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків. Звернись за порадою до більш досвідченого фахівця. У другій половині дня ти зможеш знайти правильний вихід зі скрутної ситуації без втрат.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – день принесе багато корисних ділових контактів і вигідних зв'язків. Нічого не плануй, дій інтуїтивно, тоді досягнеш успіху. Партнери запропонують вигідну угоду. Намагайся відразу обговорити всі умови співпраці і прорахувати ризики. Увечері на тебе чекає приємна зустріч із цікавою творчою людиною.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня на тебе чекає ускладнення стосунків із керівником. Стримуй свої емоції та агресію, щоб не провокувати конфлікт. У другій половині дня партнери вимагатимуть додаткових умов. Не варто поступатися позиціями, інакше на тебе чекають витрати. Вільний час присвяти спілкуванню з близькими.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – день вдалий для початку нових проектів і укладання угод. Не варто звертати уваги на дрібні перешкоди і складнощі. У другій половині дня керівник підтримає твої дії і виділить додаткове фінансування. Намагайся знайти спільну мову зі своїми опонентами. Увечері доведеться затриматися на роботі, щоб завершити розпочате

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці можуть виникнути сімейні розбіжності та суперечки. Тобі слід приділити увагу вирішенню домашніх проблем. У другій половині дня колеги запропонують цікавий проект. Постарайся знайти альтернативне рішення, щоб заощадити час. Ввечері треба поговорити з однодумцями і обговорити майбутні плани.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні вдалий день для публічних виступів та агітації. Тобі потрібно привернути увагу до своїх ідей і розробок. Намагайся не позичати гроші та відмовитися від кредитування. Увечері варто знайти час для спілкування з родичами і вирішення сімейних питань.

 

 

 

Дозвілля

„Распутін”

„Гра Ендера”

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

 

 

 

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Мачете вбиває”

„ Джастін та лицарі доблесті” 3D

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Сонях, театр - Драма "Агов, хто-небудь"

Драмтеатр – Концерт Стаса П'єхи

Рівне нський міський Палац культури - Концерт Олега Вінніка

Бар «Blues & Jazz» - "Trio Gurchika", м. Єкатеринбург, Росія

ПДМ - Art Happening show «Сходження». Ювілейний вечір до 20-річчя профільної освіти ПДМ.

ПДМ - 08.11.13 – Молодіжна тусовка «Драйв – провокація» за участю гуртів «Ot Vinta», «Far in Hate» та інш. Початок – 19-00. Місце проведення – зала масових заходів ПДМ.