Міжнародний день запобігання експлуатації навколишнього середовища під час війни та збройних конфліктів

 

Іменини святкують:  Афанасій, Феофіл (Теофіл)

 

Символ дня — Леопард. І подібно до цієї тварини, організм людини наповнений енергією і потенціалом, як леопард, який готується зробити швидкий потужний стрибок.

Енергії, яка цього дня так і вирує в організмі, обов'язково потрібно дати вихід, інакше вона буде направлена на саморуйнування.

День активної роботи з негативними думками й емоціями. Потрібно обов'язково контролювати їх, не даючи розвитися, або трансформувати в позитивні.

Дуже добре працювати зі своїми недоліками, переборювати їх, відмовлятися від поганих звичок, якщо ви їх усвідомили і якщо вони вам заважають.

Це - день початку нових справ. Як правило, цей день удалий для тих, хто любить ризик. Не виключено, що вони згодом зможуть по праву пити шампанське. День, коли несподіванки й критичні події сиплються, як з рога достатку.

Cтрижка волосся в цей день може спричинити марнотратство.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – день варто провести в оточенні надійних партнерів. Сьогодні тебе відвідають цікаві ідеї, намагайся їх втілити. У другій половині дня конкуренти можуть використовувати негативну інформацію. Не варто робити необдуманих кроків, візьми тайм-аут. Увечері поговори з коханою людиною про те, що тебе турбує.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці не варто нікуди квапитися, дій зосереджено. Керівник дасть важливу пораду, прислухайся до неї. У другій половині дня намагайся розібратися у своїх недоліках і виправити їх. Можливо, доведеться звернутися по допомогу до особи, товариства якої ти уникаєш. Увечері знайди можливість для духовних роздумів і практик.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні намагайся не потрапляти на очі керівництву. Твої вороги плетуть інтриги за твоєю спиною, будь обачніше. У другій половині дня можуть виникнути складнощі в роботі техніки. Спробуй знайти спільну мову і домовитися зі своїми конкурентами. Увечері на тебе чекає приємна звістка від далеких родичів.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня зосередься на виконанні важливого завдання. Не варто звертати увагу на дрібні подразники і недоліки колег. Твої партнери запропонують нові ідеї заробітку. Використовуй свої ділові зв'язки та авторитет, щоб отримати швидкий результат. Увечері намагайся раніше лягти спати і не вживати каву.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі варто навести порядок у робочій документації. Не накопичуй рутинну роботу, виконуй свої завдання послідовно. У другій половині дня твої колеги попросять про допомогу. Не поспішай приймати рішення, поки не розберешся до кінця в ситуації. Увечері вирушай у гості та проведи час із друзями.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе тобі радість і гарні враження. Відмовся від з'ясування стосунків і критики своїх колег. У другій половині дня на тебе чекає підвищена увага протилежної статі. Намагайся використовувати момент, щоб отримати потрібну допомогу. Вільний час варто присвятити допомозі близьким і літнім родичам.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі доведеться подолати безліч перешкод і складнощів. Твої колеги можуть відмовити в допомозі. Не варто опускати руки, перетерпи складний момент. У другій половині дня на тебе чекає несподівана перевірка. Щоб уникнути конфлікту, тобі варто визнати свої помилки і спробувати їх виправити.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе удачу комерсантам і фахівцям у галузі торгівлі. Обставини виведуть тебе на шлях до успіху. У другій половині дня доведеться виконати доручення керівника. Твоя праця буде винагороджена, і винагорода перевершить очікування. Вільний час варто присвятити покупкам.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні старайся стримувати свої емоції і не створювати конфліктів. Керівник може висловити своє невдоволення твоїми діями. Не варто робити необдуманих вчинків, відпусти ситуацію. У другій половині дня партнери можуть зірвати угоду. Тобі варто запастися терпінням і докласти всіх можливих зусиль.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом. Використовуй свої ділові зв'язки, щоб прискорити робочий процес. У другій половині дня всі угоди будуть результативними і прибутковими. Слід замислитися про нові способи ведення справ. Вільний час присвяти освоєнню інформації і підвищенню свого професіоналізму.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – перша половині дня буде складною і принесе втрати. Тобі доведеться звернутися по допомогу до керівника. Намагайся не відкладати вирішення важливого питання, дій наполегливо. Старі партнери можуть запропонувати відновлення співпраці. Не поспішай приймати рішення, поміркуй над можливими втратами.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – твої успіхи публічно відзначить впливова особа. Намагайся не провокувати розбіжностей у колективі. Боротьба за справедливість може обернутися проти тебе. У другій половині дня не варто підписувати важливі документи та укладати угоди. Довіряй своїй інтуїції і професійному досвіду, тоді втрат не буде.  

 

 

 

Дозвілля

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

 

 

 

„ Джастін та лицарі доблесті” 3D

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Драмтеатр – „Лимерівна”

08.11.13 – Молодіжна тусовка «Драйв – провокація» за участю гуртів «Ot Vinta», «Far in Hate» та інш.  Початок – 19-00