Іменини святкують:  Єлісей, Гнат, Яків

 

Символ дня - Рот. Сьогодні потрібно починати реалізовувати намічені плани. Добре починати все - від оздоровчих програм до великих бізнес-проектів.

В цей день, як ніколи, організм знає, що йому потрібно, тому варто тестувати продукти на предмет корисності їх саме вашому організму.

День щедрості, доброти й альтруїзму. У цей день потрібно бути щедрим і не скупитися на подарунки, гарні справи й позитивні емоції. Протипоказані злість та роздратування.

Не можна переїдати, тому що все зайве в цей день осідає в організмі у вигляді шлаків: каменів,  солей і тому подібного.

Cтрижка волосся цього дня буде притягувати до вас сварки й пересуди.

День хороший для сексу, особливо для чогось нового у відносинах між партнерами.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – тобі доведеться змиритися з перешкодами, інакше виникнуть додаткові неприємності. Колеги об'єднають сили проти тебе. Намагайся перечекати напружений момент і не втручатися в конфлікт. У другій половині дня керівник допоможе  вирішити складності. Вільний час проведи у спокійному місці, щоб відновити сили.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день принесе суєту і дрібні складнощі. Тобі варто відволіктися від проблем і зайнятися монотонною роботою. У другій половині дня отримаєш важливу інформацію від керівника. Не варто обговорювати свої плани і наміри з колегами. Увечері знайди заняття, яке тобі приносить задоволення.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути обставини, які порушать твої плани. Сьогодні варто утриматися від прийняття важливих рішень. Твої колеги можуть спровокувати конфлікт, тож уникай провокацій. У другій половині дня на тебе чекають непередбачені розтрати. Не варто сідати за кермо в темну пору доби.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – перша половина дня ідеально підходить для навчання та впровадження нових технологій. Намагайся не сприймати серйозно критику на свою адресу. Тобі потрібна допомога колег для реалізації важливих починань. Примирення з опонентами принесе вигоду і прибуток. Вільний час присвяти наведенню порядку.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні твоя зовнішність має бути бездоганною. Вирішення багатьох питань залежить від твоєї чарівності та гарного настрою. У другій половині дня партнери можуть спровокувати конфліктну ситуацію. Використовуй  професійний досвід і знання, щоб вирішити проблему. Вільний час варто присвятити освоєнню нових знань.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – цей день принесе багато нових контактів і корисних знайомств. Намагайся, щоб твої колеги підтримали тебе в нових починаннях. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч. Не варто розраховувати на допомогу, роби все самостійно. Увечері твій партнер може спровокувати сцену ревнощів, поводься спокійно.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день принесе удачу науковим співробітникам і вчителям. Впливова особа відзначить твої професійні заслуги. Тобі слід поговорити з керівником про поліпшення умов праці. У другій половині дня можуть виникнути проблеми з документами. Намагайся не витрачати часу на порожні балачки, дій рішуче.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні вдалий день для торгівлі та початку рекламної компанії. Варто докласти більше зусиль, щоб отримати потрібний фінансовий результат. У другій половині дня на тебе чекає цікаве і незвичайне знайомство. Ти отримаєш фінансове заступництво з боку впливової особи.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – день буде напруженим і принесе ряд змін. Слід дбати про свою репутацію і не робити нерозумних  вчинків. Стосунки з керівництвом будуть напруженими, намагайся контролювати свій гнів. У другій половині можлива пропозиція про співпрацю. Порадься з близькою людиною, щоб не припуститися помилки.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні вдалий день для нових починань і переходу на іншу роботу. Тобі допомагатиме впливова особа. Усі бюрократичні питання вирішуватимуться на твою користь. У другій половині дня отримаєш прибуток із додаткового джерела доходів. Увечері знайди час для духовного очищення і усунення негативних емоцій.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня тобі доведеться переробити виконану роботу. Не бійся визнавати помилки і свої недоліки. У другій половині дня можуть виникнути проблеми, пов'язані з вирішенням фінансових питань. Намагайся уникати додаткових розтрат і не позичати. Вільний час варто присвятити сім'ї та благоустрою будинку.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – цей день підходить для переїздів і відряджень. Сьогодні на тебе чекає зустріч із цікавою творчою особою. Говори те, що думаєш, і в тебе все вийде. У другій половині дня можуть виникнути складнощі, пов'язані з проблемами родичів. Слід приділити увагу своєму здоров'ю і правильному харчуванню.  

 

 

 

Дозвілля

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

 

 

 

„ Джастін та лицарі доблесті” 3D

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

Драмтеатр – „Блюз одинокой бабочки” з Наталією ВАРЛЕЙ у головній ролі

Рівне нський міський Палац культури – „Оскар і рожева пані”

08.11.13 – Молодіжна тусовка «Драйв – провокація» за участю гуртів «Ot Vinta», «Far in Hate» та інш.  Початок – 19-00