Влітку між будинками 14 та 16 на вулиці Дундича проводились підземні ремонтні роботи. ТОВ "Рівнетеплоенерго" тут проводило аварійне відновлення мережі гарячого водопостачання та теплопостачання. Роботи виконали, а от відновлювати асфальтне покриття ніхто не поспішає.

Мами з візочками грузнуть у ямі, а автомобілі об’їжджають як можуть.

Щоб з’ясувати, коли відремонтують дорогу біля їхнього будинку мешканці звернулись до профільного управління, почули не відповідь, а відверте хамство.

Громадський ж контроль, почув у відповідь від профільного управління те, що відновити асфальтне покриття повинні до 30 жовтня. Сьогодні вже 4 листопада, та ремонтні роботи ще не почались. Причина схоже відома - несприятливі погодні умови та відсутність асфальтобетонної суміші. Втім, у такі відмовки не вірять вже і діти. Таких ям, які виникли після ремонтних робіт комунальних підприємств у місті достатньо. Та що там у місті, навіть на цій вулиці. Подвір’я будинку під номером 9 на тій самій вулиці Дундича теж розрили, зрізали асфальтне покриття, свою роботу наче виконали, а от замість латання асфальтобетоном яму закидали щебенем.

Йдемо далі. Вулиця Фабрична, 1. Тут підземні роботи виконувало ТОВ «ВМП Енергоконструкція». Чи збирались асфальтувати траншею після себе працівники цього підприємства одразу невідомо, однак після втручання громадського контролю, профільне управління направило припис про термінове відновлення благоустрою керівництву цього підприємства. Подіяло, тож через декілька днів наша камера зафіксувала працівників ТОВ «ВМП Енергоконструкція», які засипали траншею щебенем. А вже наступного дня тут лежало відновлене асфальтне покриття. Напрошуються висновки, що зробити все якісно і вчасно не так вже і важко, тож чи є сенс чекати приписів та позовів до суду?!