День залізничника України

Іменини святкують:  Анна (Ганна), Єлизавета, Іраклій, Олександр, Павло, Федір

 

Символ дня - Світильник. Гарний, світлий і чистий день.

В цей день добре планувати справи на наступний місяць. Це день творчих задумів, планів і проектів на майбутнє.

Не можна думати про погане або бажати поганого комусь.

Корисно посидіти перед свічею, біля багаття, каміна. У цей день виводимо на рівень свідомості те, що нас гнітить. В цей місячний день сприятливо згадувати раннє дитинство й "діставати" з підсвідомості проблеми, що мають "дитячі" коріння. Добре позбуватися від комплексів і страхів, займатися корекцією власної підсвідомості. Краще цей день провести в спокої, на самоті. А ще краще - у мовчанні.

Починати справи не варто, потрібно обмежитись лише планами.

В цей день небажані великі фізичні та розумові навантаження. Організм ще знесилений після Нового Місяця.

Потрібно утриматися від вживання алкоголю, кави й міцного чаю, а також не їсти м'яса та будь-якої іншої "грубої" та важкої їжі.

Стрижка волосся в цей день веде до скорочення життя.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – варто сконцентруватися на головних цілях і не витрачатися на дрібниці. У другій половині дня твої партнери можуть відмовитися від виконання своїх обіцянок. Найкраще звернутися за порадою і підтримкою до впливової особи. Вільний час варто присвятити спілкуванню з родичами та сімейним справам.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня ти можеш спровокувати дрібну сварку. Слід поговорити з колегами, щоб знайти вихід зі складної ситуації. Опоненти можуть використати компромат. У другій половині дня будь уважніше при підписанні документів. Не варто розголошувати важливу фінансову інформацію.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – цей день буде складним і монотонним. Тобі доведеться виправити свої помилки і усунути недоліки. У другій половині дня твій керівник може провести перевірку. Намагайся уникнути конфліктної ситуації в колективі, інакше можеш втратити свою репутацію. Увечері варто відволіктися і відвідати кіно або театр.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня твій керівник може запропонувати додаткові можливості. Не бійся змін і дій швидко і рішуче. Варто зайнятися відновленням стосунків зі старими діловими партнерами. Постарайся уникнути конфліктної ситуації в колективі. Твої опоненти спробують зіпсувати твою репутацію наклепом.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – день результативний для переговорів і налагодження ділових зв'язків. Використовуй свої старі зв'язки, щоб отримати потрібне рішення. Тобі доведеться більше часу витратити на роботу з документами і вирішення бюрократичних питань. Увечері постарайся заспокоїтися і зняти стрес за допомогою улюбленої музики.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні на тебе чекає публічне визнання в робочому колективі. Твої ідеї допоможе реалізувати новий партнер. У другій половині дня ти отримаєш важливу інформацію від конкурентів. Об'єднавши зусилля з колегами, ти покращиш свої результати. Увечері приділи час проблем сім'ї та спілкуванню з близькими.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні тобі доведеться примирити ворогів у своєму оточенні. Спирайся на інтуїцію, а не на особистий життєвий досвід. У другій половині дня твій обранець може спровокувати сварку. Не варто з'ясовувати стосунки і згадувати образи минулого. Увечері тобі слід зібрати друзів, щоб поговорити про наболілі проблеми.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – у першій половині дня ти зможеш отримати потрібне рішення від впливової особи. Намагайся використати ситуацію, що склалася, собі на благо. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від партнерів. Об'єднавши зусилля з опонентами, ти досягнеш неабияких результатів. Увечері варто зібратися з друзями.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день буде складним і принесе багато суєти. Твої партнери можуть підвести тебе в найвідповідальніший момент. Намагайся не приймати кардинальних рішень і не ризикувати. У другій половині дня ти зможеш вирішити свої проблеми завдяки підтримці близького друга. Увечері тобі варто утриматися від походу в місця масового скупчення людей.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня ти зможеш вирішити відразу кілька важливих питань. Твої конкуренти запропонують вигідну співпрацю. Не бійся змін, приймай рішення, не роздумуючи. У другій половині дня ти зможеш отримати заступництво впливової особи. Вечір присвяти родині.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – у першій половині дня можливі труднощі в спілкуванні з керівництвом. Не слід проявляти грубість і неповагу в діалозі. Ти можеш зіпсувати свою репутацію і втратити кошти. У другій половині дня тобі варто переключити увагу на роботу з документами. Намагайся не затримуватися допізна, бережи свої сили і здоров'я.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – вранці на тебе чекає приємна зустріч зі старим другом. Не варто змішувати робочі та особисті стосунки, інакше може виникнути проблема. У другій половині дня тобі потрібно проявити уважність до проблем колег. Намагайся знайти більше союзників у своєму оточенні.  

 

 

 

Дозвілля

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

 

 

 

„ Джастін та лицарі доблесті” 3D

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Сталінград”

 

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

Рівне нська обласна філармонія - Георгій Матвіїв