День інженерних військ України

День працівника соціальної сфери України

День ракетних військ і артилерії України

 

Іменини святкують: Іларіон, Феофіл (Теофіл), Яків

 

Символ дня - "Золотий лебідь". Це день космічної любові, любові до всього сущого. Дуже гарний і гармонійний день. День допомоги, милосердя, альтруїзму й перетворення духу. Пізнання світу через любов. Ясне бачення вищих духовних цінностей і прагнення до них.

 

Добре дарувати людям радість, віддавати борги, подавати милостиню. Потрібно проаналізувати всю роботу зроблену за місяць, виявляти недоліки і прорахунки. Вибачитись, хоча б перед самим собою, за свої погані вчинки, неправильну поведінку. Потрібно також вибачити тих,  хто образив вас.

Починати справи цього дня не варто. Планувати також не треба - почекайте до початку наступного дня.

У цей місячний день дуже добре очищати будинок і вносити в дім талісмани.

Їжа повинна бути легкою.

Стрижка в цей місячний день може притягнути до людини загрозу зустрічі з нещастям.

Від сексу краще утриматись.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день варто провести в оточенні приємних тобі людей. Веселощі на природі та яскраві емоції допоможуть тобі впоратися зі стресом. У другій половині дня намагайся уникати переохолодження і протягів. Твій організм потребує вітамінів і підтримки імунної системи. Увечері найкраще зайнятися медитативними практиками і духовним розвитком.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – вранці на тебе чекає приємний сюрприз і гарні новини. Намагайся уникати спілкування з нав'язливими людьми і недоброзичливцями. Твої родичі можуть попросити про підтримку, не варто втручатися в сімейні проблеми. У другій половині дня займися вирішенням господарських питань і покупками для дому. Створи затишну і теплу атмосферу за допомогою змін в інтер'єрі.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути складнощі у спілкуванні з близькими. Не варто нічого планувати, щоб не розчаровуватися. Тобі потрібно побути на самоті, щоб зняти напругу. Поділися своїми переживаннями з близькою людиною, разом ви знайдете вірне рішення. Увечері зроби приємний і несподіваний сюрприз коханій людині.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня тобі варто зайнятися наведенням порядку та благоустроєм оселі. Намагайся виконати всю чорну роботу, щоб не залишати недоліків. У другій половині дня на тебе чекає несподівана зустріч із другом дитинства. Влаштуй сімейні посиденьки і запроси гостей. Увечері намагайся не зловживати спиртними напоями і міцним чаєм.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – сьогодні тобі доведеться взяти участь у вирішенні дрібних клопотів своїх родичів. Намагайся впоратися з усіма завданнями якомога швидше. У другій половині дня тобі варто приділити увагу коханій людині. Придумай цікаву форму романтичного проведення часу. Увечері не варто займатися робочими питаннями і діловими дзвінками.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні сприятливий день для заміського відпочинку і подорожей. Постарайся ні в чому собі не відмовляти і зберегти гарний настрій. У другій половині дня ти можеш отримати несподіваний цінний подарунок. Відключи телефон, щоб усунути будь-які подразники. Увечері знайди можливість для духовної роботи.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня тобі доведеться зайнятися домашніми клопотами. Намагайся не дратуватися, щоб не псувати настрій. Обережно з отруйними рідинами і агресивною побутовою хімією! У другій половині дня несподівано можуть прийти гості. Не варто турбуватися, краще запропонуй пікнік і відпочинок на свіжому повітрі.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день ідеально підходить для романтичних поїздок і подорожей. Сьогодні не варто нічого планувати, довірся перебігу обставин. У другій половині дня на тебе чекає випадкова зустріч з особою, яка вплине на твій світогляд. Намагайся звільнитися від негативних переживань. Увечері найкраще зайнятися енергетичними практиками.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можливе загострення стосунків у колі сім'ї. Не варто ображатися на людей старшого віку. Тобі доведеться змінити свої плани і зайнятися вирішенням сімейних проблем. У другій половині дня твій партнер може спровокувати сцену ревнощів. Постався спокійно і терпляче до критики своїх вчинків.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні тобі слід відволіктися від усіх справ і турбот. Проведи цей день яскраво, оточивши себе приємними людьми. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із цікавою і творчою особою. Намагайся звільнитися від усіх зобов'язань і отримати більше приємних емоцій. Увечері варто обмежити вживання кави і міцних напоїв.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці тобі доведеться виконати багато домашньої роботи. Намагайся використовувати допомогу рідних, щоб впоратися зі справами швидше. У другій половині дня можуть виникнути конфліктні ситуації в громадських місцях. Не варто витрачати час на марні суперечки зі скандальними людьми. Увечері приділи увагу проблемам свого партнера.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні вдалий день для спілкування з родичами і сімейних заходів. Тобі вдасться виступити миротворцем між поколіннями родини. У другій половині дня намагайся уникати розбіжностей із коханою людиною. Будь уважніше в місцях масового скупчення людей, існує небезпека обману. Увечері займися наведенням порядку і розбери свої речі.  

 

 

 

Дозвілля

„Мачете вбиває”

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

 

 

 

„ Джастін та лицарі доблесті” 3D

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

Рівне нський обласний музично-драматичний театр „Суперники”

«Стадіо» паб – „Зіркове Караоке! Неділя!”