Іменини святкують: Андрій, Антоній, Лазар, Леонтій

 

Символ дня - Жаба. Складний день. У цей день людині легко піддатися гордині, вона може бути звабленою власною мудрістю й значимістю. Люди стають дратівливі і можуть виникати конфлікти на пустому місці.

Ліпше обмежити себе в контактах, особливо з тими людьми, які вносять в наше життя нервозність, неспокій та метушливість. Не можна й замикатися в собі, краще поспілкуватись з друзями або побути в колі сім'ї.

Не варто починати нові справи. По можливості краще відкласти будь-які фінансові операції, навіть якщо здається, що все йде добре.

Стрижка волосся або створення зачіски в цей день залучать до вас радість і щастя.

Від сексуальних контактів сьогодні краще утриматися.

.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня намагайся не провокувати конфліктних ситуацій. Твій емоційний фон постійно змінюватиметься, вчися контролювати емоції. У другій половині дня твої партнери можуть висунути додаткові вимоги. Не варто йти на поступки, інакше втратиш значну частину прибутку.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні варто приділити більше уваги своїй зовнішності. Використовуй яскраві кольори в одязі, щоб привернути увагу. У другій половині дня на тебе чекає зустріч із новими партнерами. Намагайся переконати співрозмовників за допомогою логічних висновків та вагомих аргументів. Твій керівник запропонує цікавий проект.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – день принесе додаткові складнощі й перепони. Твої конкуренти можуть створити конфліктну ситуацію. Не слід робити раптових висновків,   краще відмовитися від прийняття важливих рішень. Можливо, ти отримаєш важливу інформацію від старих партнерів. Використовуй минулі ділові контакти, щоб отримати потрібний результат.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні тобі доведеться виконати роботу не тільки за себе, але й за інших. Намагайтесь не відволікатися на дрібниці, зайнявшись важливими справами. У другій половині дня керівник надасть можливість додаткового доходу. Довірся внутрішньому голосу, щоб вчинити правильно. Увечері побудь на самоті.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – вранці стримуй свої висловлювання, щоб не образити близьких людей. Самопочуття може перешкодити виконанню важливої ​​роботи. Сконцентруйся на досягненні головних цілей і не звертай уваги на критику. Колеги можуть об'єднатися проти тебе. Не варто панікувати, старайся вирішити конфлікт дипломатично.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ти зможеш виконати набагато більше, ніж заплановано. Тобі на допомогу прийдуть однодумці. Будь-які починання цього дня принесуть прибуток. У другій половині дня намагайся уникати спілкування з опонентами. Не варто витрачати час на з'ясування стосунків, краще сконцентруватися на своїх досягненнях.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – цей день буде насичений різноманітними зустрічами та отриманням важливої ​​інформації. Варто звернутися за порадою і підтримкою до керівника. У другій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з бюрократичними інстанціями. Використовуй свою чарівність, щоб розв'язати проблемну ситуацію.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – на тебе чекає відразу кілька вигідних пропозицій про співпрацю. Використовуй вдалу можливість, щоб збільшити свій прибуток. У другій половині дня випадкова зустріч з особою з минулого тебе порадує. Увечері ти отримаєш несподіваний прибуток, який тебе приємно здивує.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні тобі доведеться серйозно попрацювати, щоб впоратися з накопиченими справами. Не варто розраховувати на допомогу зі сторони. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені витрати. Намагайся уникати дальніх поїздок і не сідати за кермо.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня тобі вдасться вирішити всі складні питання. Не бійся рутинної роботи, - це допоможе уникнути складнощів у майбутньому. У другій половині дня ти отримаєш гарну звістку від нових партнерів. Доклавши зусиль, ти зможеш укласти вигідну угоду. Увечері займися вирішенням сімейних питань.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці можуть виникнути конфлікти з близькими. Намагайся абстрагуватися від сімейних проблем, щоб впоратися з робочими завданнями. Керівник розкритикує твої дії. Визнай свої помилки, щоб уникнути проблем у майбутньому. Увечері зустрінься з друзями, щоб зняти стрес і розрядити обстановку.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – зранку на тебе чекає монотонна і нудна діяльність. Намагайся не брати участі в суперечках з колегами. Тобі варто поглянути на ситуацію і замислитися про особисті перспективи. У другій половині дня вдалий час, щоб обговорити свої плани з керівництвом. Увечері можна зібратися з однодумцями і обговорити справи.

 

 

 

Дозвілля

„Тор & Тор 2: Царство темряви”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

„Гонка”

„Малавіта”

„Сталінград”

 

 

„ Джастін та лицарі доблесті”

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Сталінград”

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват Кобзов”