Іменини святкують: Кузьма, Мартин

 

Символ дня — Кінь. В цей день добре проводити масові заходи.

Один із кращих днів для активних дій, для визначення мети, вибору професії, побудови кар'єри й переходу на нову роботу.

Цього дня треба бути на свіжому повітрі, заряджатися енергією вітру, сприятливо купатися в холодній воді.

В цей місячний день уразлива печінка, тому в харчуванні бажано обмежити себе в солодощах та спиртних напоях.

Для бізнесу це період активних, стрімких дій. Гарний для початку справ. Все задумане і почате в цей день буде мати успіх.

Cтрижка в цей день залучить красу й благополуччя.

В сексі цього дня потрібно добавити творчості і фантазії.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – сьогодні ти матимеш підвищений інтерес серед представників протилежної статі. Скористайся нагодою, щоб отримати потрібне рішення. У другій половині дня колега попросить про послугу. Розмежуй дружбу і ділові стосунки, інакше потрапиш у скрутну ситуацію. Увечері зняти напругу допоможе відвідування боулінгу.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – у першій половині дня намагайся стримувати свої емоції. Твоє необережне висловлювання може дуже образити близьку людину. У другій половині дня  колеги можуть об'єднатися проти тебе. Звернись за порадою і підтримкою до керівника. Увечері тобі варто побути на самоті в якомусь приємному місці.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – вранці можуть виникнути конфліктні ситуації, які зіпсують твій настрій. Сконцентруйся на роботі і не відволікайся на дрібниці. У другій половині дня керівник може вчинити незаплановану перевірку. Однодумці допоможуть уникнути неприємного конфлікту. Вільний час варто присвяти покупкам.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – у першій половині дня ти зможеш врегулювати всі конфліктні ситуації. Опоненти припустяться помилки, і ти легко отримаєш перемогу. У другій половині дня тобі доведеться виконати роботу за інших. Намагайся планувати свій час, щоб не затримуватися допізна. Увечері організуй вечірку і запроси друзів.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – на початку дня можуть виникати перешкоди і складні ситуації. Можливі непередбачені розтрати, які спустошать сімейний бюджет. У другій половині дня твої колеги запропонують цікаву ідею. Вчися працювати в команді злагоджено, і ти поліпшиш свої результати. Увечері варто приготувати романтичну вечерю.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – намагайся не спізнюватися і розпланувати свій час. На тебе чекає багато справ, які потребують концентрації уваги. Старі партнери запропонують вигідні умови. Намагайся повністю довіряти своєму внутрішньому голосу, тоді ти отримаєш гарний результат. Увечері вирушай у кіно або на концерт з коханою людиною.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – у першій половині дня тобі варто зайнятися роботою з документами. Заверши всі розпочаті справи, щоб не залишати хвостів. У другій половині дня стережись авантюрних угод. Не варто ризикувати своїм становищем заради ілюзорної вигоди. Вільний час варто присвятити сімейним справам і спілкуванню з родичами.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – варто навести порядок на робочому місці. Збіг обставин буде сприятливим, тому дій рішуче. У другій половині дня на тебе чекає прибуток від співпраці з новими партнерами. Використовуй свій авторитет, щоб переконати керівника в додатковому фінансуванні. Увечері слід відвідати світський захід, щоб розвіятися.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнути складнощі у спілкуванні з колегами. Твої амбіції значно більші за реальні можливості. Щоб вийти зі скрутного становища, доведеться визнати власну помилку. У другій половині дня керівник запропонує тобі очолити новий проект. Перш ніж погодитись, оціни всі плюси та мінуси.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – у першій половині дня тобі варто зайнятися документами. Впливова особа допоможе реалізувати твої ідеї та плани. У другій половині дня твої конкуренти зазнають поразки. Використовуй вдалий момент, щоб збільшити прибуток. Увечері слід розслабитися і провести час в романтичній обстановці.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – чудовий день для вирішення питань, що нагромадилися. Як не дивно, але твоє особисте життя ввійшло у звичний ритм і не вимагає більше якоїсь особливої участі. Напевно твій партнер звик бути сам по собі і його влаштовує ситуація, коли він може на тебе покластися. Виявляй більше щиросердності у стосунках!

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – сьогодні ти будеш в центрі уваги колективу. Твої ідеї оцінить керівництво, і ти отримаєш потрібний фінансовий результат. У другій половині дня можуть виникнути проблеми зі старими партнерами. Тобі доведеться витратити сили і час, щоб довести свою правоту. Вільний час присвяти догляду за своєю зовнішністю.

 

 

 

Дозвілля

„Гірко!”

„Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„Як спіймати перо Жар-Птиці”

„П'ята влада”

„Гонка”

„Малавіта”

„Сталінград”

 

 

„ Джастін та лицарі  доблесті”

„Гірко!”

 „Мінлива хмарність, часом фрикадельки 2”

„План втечі"

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

„Сталінград”

 

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”

Сальвадор Далі, арт кав`ярня - "НЕвечные" - хип-хоп вибрации

Клуб "JAMAICA"- Ультра Фіолет. DJ WEEK