Іменини святкують: Максим, Петро, Яків

 

Цей день вважається не дуже добрим. Людина стає пасивною і може піддаватися чужому впливу. Символ дня - "Мавпа", і люди стають чимось схожі на цю тварину.

Усе, що відбувається з нами в цей день, є дзеркальним відбиттям нашого відношення до світу. В цей день навколишній світ показує людині, ким вона є насправді. Відповідно, якщо на вас докори, виходить, ви щось робите не так, і потрібно задуматись. Якщо ж вас хвалять в цей день, то можете порадіти - це правда.

Не варто планувати важливі справи.

Треба старатися не піддатись бажанню бути пасивними в цей день. Краще менше спати і дати собі деяке помірне фізичне навантаження.

Бажано відмовитися від лікувальних процедур, тому що хід лікування може бути непередбачуваний.

Цього дня краще відмовитись від спиртного.

За тибетськими традиціями, це спалюючий день, і стрижка принесе вам серйозне погіршення стану здоров'я.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – питання врегулювання стосунків і встановлення зв'язків стануть найбільш пріоритетними. Шукай людей, які можуть принести нові ідеї або дати цікавий досвід. Є шанс зміцнити існуючі зв'язки, досягти врегулювання завдяки взаємним компромісам у спірних питаннях. Вечір варто провести у приємній домашній атмосфері.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні потрібно спрямовувати зусилля на створення довкола себе гармонійної і приємної атмосфери. Можна придбавати різні дрібниці, гарний посуд, стильне канцелярське приладдя, аксесуари для дому та офісу, квіти - це створить хорошу емоційну хвилю і позитивно позначиться на настрої, ході думок.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – сьогодні важливо у всьому знати міру, прагнути гармонії і рівноваги. Займайся основними справами, але залишай час для своїх захоплень. Більше часу проводь з дітьми, близькими і коханими людьми. Що більше позитивної енергії опиниться у твоєму просторі, то кращим буде настрій і самопочуття.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – треба закінчити всі справи, навести порядок, щоб завтра взятися до нових планів. Не витрачай сили на пошук спілкування, більше відпочивай, влаштовуй собі невеликі перерви. Увечері прийми розслаблюючу ванну з улюбленою ефірною олією, ввімкни приємну музику і ні про що не думай. Прислухайся до інтуїції.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – найближчими днями помітно зросте почуття відповідальності й ділова активність. Гарний час для встановлення корисних зв'язків, розбору інформації та видалення всього зайвого. У багатьох питаннях вдасться досягнути ясності, розставити акценти. Вечір краще провести в приємному товаристві і відволіктися.  

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – краще вирішувати тільки формальні питання, не забігаючи вперед. У якихось справах може поки не вистачати інформації, тому не варто робити поспішних висновків. Можна звертатися за консультацією до юристів. Краще не робити великих покупок, але для підняття настрою можна порадувати себе якоюсь дрібничкою.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – день припускає несподіваний прорив у плані особистих стосунків. Варто виявити якомога більше чуйності до коханої людини. Пам'ятай, що будь-яке завершення припускає новий шлях, тому не приймай близько до серця слова і вчинки інших людей. Вони можуть передумати і вибачитися, а ось здоров'я виявиться підірваним.  

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – сьогодні досить імовірна приємна несподіванка. Якщо тобі надійдуть ділові пропозиції - погоджуйся, не роздумуючи. У цьому випадку ти зможеш поправити своє хитке матеріальне становище. Разом з тим, можливе певне нерозуміння з боку близьких, тож запасайся витримкою і дій.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – сьогодні в тебе з’явиться вражаюче бажання зробити все і відразу. З боку така поведінка може здатися дещо дивною, тому не вводь людей в оману. Намагайся ретельно аналізувати кожен свій крок і потім лише діяти. Поспішні висновки можуть бути небезпечні для фінансового благополуччя.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – якщо ти - один із тих щасливчиків, кому пощастило, і він узяв від певної життєвої ситуації по максимуму - залишається тільки радіти. Чудовий день для формування планів та аналітичної діяльності. Варто трохи почекати з підписанням договорів та виплатою деяких сум. Чудовий день для зустрічі зі старими знайомими.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – цей день не варто перевантажувати марними поїздками і порожнім спілкуванням. Ряд господарських питань потребує негайного вирішення. Не забувай про те, що гарне планування, як правило, дає позитивні результати. Є сенс присвятити цьому заняттю максимум вільного часу. В кінці дня на тебе чекає приємний сюрприз.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – відмінний день для того, щоб згадати своїх рідних. Кілька хвилин спілкування скоротять відстань і дадуть можливість висловити любов і турботу. В цілому зверни увагу на ряд завдань, відсунутих надовго. Вирішивши деякі з них, ти знімеш з себе важкий тягар, який обтяжує тебе вже тривалий час.

 

 

 

Дозвілля

„Гонка”

„Малавіта”

„План втечі”

„Сталінград”

„Філософи”

„Гравітація”

 

 

 

„План втечі”

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

„Сталінград”

„Гравітація”

„Літачки” 3D

 

 

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - Фотовиставка Романа Разночинцева «В країні Ворона»

 

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”