Іменини святкують: Пелагея, Таісія, Трифон

 

 

 

Святковий день, день почуттів, енергії, натхнення та емоцій. Найкращий день для заручин й одруження, знайомств і контактів із представниками протилежної статі.

Рекомендується робити все, що виходить. Не можна комплексувати, лаятися.

В бізнесі - це найкращий день для презентацій та рекламних компаній, а також для корпоративних вечірок.

 Добре їсти фрукти, особливо виноград. Не варто вживати алкоголь та не можна переїдати.

У результаті стрижки з'являться перешкоди в справах, виникнуть хвороби.

Найкращий день з усього Місячного місяця для сексуальних контактів. Це - свято сексу. Займатись ним не тільки можна, але й потрібно.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – цей день слід присвятити усуненню помилок в роботі. Наведи порядок у документах і склади план дій. У другій половині дня керівник може зробити зауваження. Тобі варто обговорити нові ідеї з колегами, щоб обрати правильний шлях. Вільний час присвяти наведенню порядку у своєму гардеробі.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – сьогодні ти зможеш отримати схвалення з боку керівництва. Намагайся приховувати свої нові ідеї, інакше їх можуть реалізувати суперники. У другій половині дня можливі складнощі в роботі техніки. Не варто панікувати, займися монотонною роботою, щоб заспокоїтися. Увечері приготуйся до романтичного сюрпризу.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – найвідповідніший день, щоб прийти на роботу в сміливому і яскравому вбранні. Тобі потрібно виділитися в колективі і привернути увагу керівництва. У другій половині дня ти зможеш дізнатися важливу таємницю. Не варто пускати в хід отриману зброю. Всьому свій час, вчися чекати, щоб здобути перемогу.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – цей день принесе кілька важливих подій. Прийми із вдячністю заохочення з боку ділових партнерів. Тобі можуть запропонувати нову роботу або посаду. Не слід поспішати з вибором, довірся своєму внутрішньому голосу. У другій половині дня на тебе чекає важлива розмова з особою, яка зацікавлена у твоїх знаннях.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – у першій половині дня потрібно виявити сміливість у прийнятті важливих рішень. Краще зробити і пожаліти один раз, ніж не зробити і жаліти все життя. Не варто сперечатися з колегами, це зашкодить твоїй репутації. Вільний час варто присвятити аналізу своєї поведінки і пошуку можливостей для самовдосконалення.  

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні ти зможеш виконати дуже багато функцій і завдань. Не варто рівнятися на ледачих колег, включай свої амбіції. У другій половині дня ти отримаєш пропозицію про партнерство. У першу чергу зверни увагу на особистісні якості можливих союзників. Від ризикованих угод та авантюрних дій краще відмовитися.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) – сьогодні ти зможеш привернути увагу керівництва своїми ідеями. Прояви наполегливість і цілеспрямованість, щоб отримати потрібні результати. У другій половині дня будь уважніше в спілкуванні з новими партнерами. Вільний час присвяти допомозі родичам, які потребують твоєї підтримки.  

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – цей день принесе гарні результати і нові корисні зв'язки. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію від нових партнерів. Використовуй свої мовні таланти, щоб переконати опонентів. Увечері тобі вдасться отримати гроші з нестандартного джерела доходу.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – у першій половині дня можуть виникнуть складнощі, пов'язані з роботою техніки. Намагайся не панікувати і знайти альтернативні способи вирішення проблеми. У другій половині дня стосунки  з колегами можуть загостритися через непорозуміння. Не варто ділитися своїми ідеями і розкривати важливу інформацію.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – вранці ти отримаєш приємну звістку, яка тебе надихне. Нові контакти та зустрічі будуть дуже плідними. Твої професійні заслуги відзначить впливова особа. Нова пропозиція про співпрацю дасть можливість додаткового заробітку. Вільний час присвяти освоєнню нових знань і роботі з інформацією.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – cьогодні тобі доведеться боротися за справедливість і відстоювати свої позиції. Не варто вдаватися до агресивних дій. Новий недоброзичливець відкрито оголосить тобі війну. У другій половині  слід обговорити свої плани з керівником. Заручившись підтримкою однодумців, ти зможеш подолати всі перешкоди.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – варто бути уважніше до снів, які запам'яталися. Символічна їх інтерпретація допоможе зрозуміти сенс того, що намагається повідати твоя підсвідомість. Сьогодні чудовий день для того, щоб остаточно ухвалити принципове рішення в плані стосунків - і ділових, і між особистісних, - проте озвучування рішення трохи відклади.

 

 

 

Дозвілля

„Гонка”

„Малавіта”

„План втечі”

„Сталінград”

„Філософи”

„Гравітація”

 

 

 

„План втечі”

„Гонка”

„Малавіта”

„Полонянки”

„Сталінград”

„Гравітація”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія”-  виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

Екватор, ТРЦ - Цирк “Віват  Кобзов”