Третє пленарне засідання 28-ої сесії Рівнеради сьогодні знову було скандальним. Точок кипіння виникло одразу декілька. Спочатку міський голова заявив громадському активісту, що хотів на нього чхати, потому три десятки депутатів таки проголосували в закритому режимі за скандальні садові ділянки, а пізніше колишній та нинішній "свободівці" не поділили мікрофон, навіть дійшло до бійки.

Чергове пленарне засідання Рівне ради з самого початку якось не заладилось. Зареєструвались всього тридцять депутатів. Міський голова бідкається, мовляв, так жодне питання порядку денного не пройде. Тож, просить депутатів, щоб ті обдзвонили своїх колег і нагадали про сесію. Коли міських обранців трохи прибавилось до мікрофону підійшов представник громадського руху "Захистимо Рівне " Андрій Токарський. Хотів зачитати звернення до міського голови та депутатів. Проте ...

Своє рішення не надавати поки слова представнику громадськості мер пояснює змінами до регламенту. Каже, всі звернення відтепер можна зачитувати після перерви. Така пропозиція активісту не сподобалася.

Обізнаність активіста у проблемах міста врешті вивела мера з рівноваги.

Громадський активіст таки виступив, але вже не перед депутатами, а журналістами.

Після перерви пристрасті трохи втихли. Проте, щойно в залі засідань з'явився нардеп від Рівного, Олег Осуховський, на сесії знову спалахнув скандал. Міські обранці вимагали звіту опозиціонера.

Парламентар з відповіддю не забарився ...

Поки нардеп закликав Олександра Лащука скласти мандат, біля іншого мікрофону той уже шарпався із депутатом-свободівцем Володимиром Валявкою.

Врешті - решт емоції вдалося вгамувати. Міські обранці розійшлися на обід. Про те, як депутати ділили міську землю та на що рівненським тролейбусникам знову виділили гроші дивіться завтра у вечірніх випусках новин на першому місцевому.