Міжнародний день караванника

Іменини святкують: Герман, Дмитро, Ія, Сергій, Федора

 

День трансформації негативних емоцій у позитивні почуття.

Харчування обов'язково повинно бути вегетаріанським, без хлібобулочних і молочних продуктів. Продукти вживати бажано округлої форми.

У цей день не можна брати позик і віддавати борги. Обмежте спілкування з малознайомими людьми.

У цей день можуть бути небезпечними укуси комарів, кліщів, клопів.

Не варто лікувати чи оперувати: апендикс, сліпу, сигмовидну і пряму кишки.

Краще не вживати спиртного.

Стригтися вкрай небажано.

 

 

Гороскоп

О в е н (21.03 - 20.04) – у першій половині дня ти матимеш труднощі в спілкуванні із керівництвом. Намагайся не злитися і стримувати свої негативні емоції. Тобі варто змиритися з ситуацією, і все складеться благополучно. У другій половині дня стережися незнайомців, є ризик обману.

 

 

Т е л е ц ь (21.04 - 21.05) – цей день особливо результативний для операцій з нерухомістю. Переїзди сприятливі і пройдуть без ускладнень. У другій половині дня на тебе чекає важлива зустріч. Використовуй свою чарівність під час переговорів. Серед колег виникне конфлікт, не варто втручатися. Увечері приділи час вирішенню господарських питань.

 

 

Б л и з н ю к и (22.05 - 21.06) – варто уникати розбіжностей із колегами. Суперечності можуть призвести до з'ясування стосунків. Тобі варто поводитися спокійно і стримано, щоб не зіпсувати репутацію. У другій половині дня займися пошуком інформації про конкурентів. Творче натхнення дозволить знайти цікаве рішення проблеми.

 

 

Р а к (22.06 - 22.07) – сьогодні на тебе чекає важлива зустріч із партнерами, які можуть змінити фінансове становище. Використовуй підтримку впливової особи, щоб здобути перемогу. У другій половині дня підвищений інтерес чоловіка може створити інтригу. Не варто робити рішучих дій. Залишивши ситуацію у спокої, ти зможеш отримати користь.

 

 

Л е в (23.07 - 23.08) – приховуй свої наміри від колег. Заздрість конкурентів може порушити твої плани. У другій половині дня вдасться схилити опонентів на свою сторону. Колективна робота для тебе буде стомлюючою. Постарайся ввечері відволіктися від проблем і розслабитися, тобі потрібно отримувати більше приємних емоцій.

 

 

Д і в а (24.08 - 23.09) – сьогодні твоя зовнішність відіграє велику роль на важливих переговорах. Намагайся використовувати одяг класичного стилю. У другій половині дня на тебе чекає важка і монотонна робота. Стеж уважно за діями конкурентів, щоб їх випередити. Увечері вдалий час для покупок.

 

 

Т е р е з и (24.09 - 23.10) –  цей день буде результативним для вирішення юридичних питань. Тобі вдасться випередити суперників і отримати позитивне рішення від керівництва. У другій половині дня намагайся не допускати конфлікту з колегами. Важливо зберегти репутацію і свій авторитет.

 

 

С к о р п і о н (24.10 - 22.11) – використовуй свою зовнішність, щоб завоювати довіру партнерів. У другій половині дня ти отримаєш вигідну пропозицію. Ти сміливо можеш говорити про збільшення свого гонорару за виконувану роботу. Увечері тобі потрібно прогулятися на свіжому повітрі, щоб відновити сили.

 

 

С т р і л е ц ь (23.11 - 21.12) – цей день принесе багато нових змін. Стосунки з партнерами можуть ускладнитися через витік інформації. Не варто братися за кілька справ одночасно. Намагайся розподілити правильно свої сили і робочий час. Ефективно звернутися по допомогу і пораду до більш досвідченого фахівця, щоб поліпшити свої результати.

 

 

К о з е р і г (22.12 - 20.01) – сьогодні на тебе чекає успіх у нових починаннях. Не варто розраховувати на обіцяну допомогу у вирішенні важливого питання. Роби все самостійно, і ти отримаєш більше прибутку. У другій половині дня надійде важлива інформація. Намагайся діяти рішуче і швидко, - це принесе тобі славу.

 

 

В о д о л і й (21.01 - 18.02) – вранці твоє самопочуття може порушити намічений план дій. Варто зайнятися профілактикою хронічних захворювань. У другій половині дня можуть виникнути фінансові труднощі. Тобі не варто турбуватися, вихід із ситуації підкаже старий знайомий. Увечері побудь із родиною і приділи час вирішенню побутових питань.

 

 

Р и б и (19.02 - 20.03) – занепокоєння і тривога будуть викликані невідомістю. Збіг несприятливих обставин послужить серйозною перешкодою. Важливі зустрічі варто перенести, інакше отримаєш негативну відповідь. У другій половині дня займися набуттям додаткових професійних навичок.

 

 

 

Дозвілля

„Джобс: Імперія спокуси”

“Турбо”

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Ломбард”

 

 

 

„Джобс: Імперія спокуси”

„Ломбард” 

„Ріддік”

„Коханий з майбутнього”

„Два стволи”

„Літачки” 3D

 

 

Галерея європейського живопису "Євро - Арт" - Виставка картин «Портретний живопис ХІХ-ХХ ст.

Сальвадор Далі, арт кав`ярня  - „Японська мрія” виставка фотохудожника Нубуюкі Нішіхара (Токіо, Японія)

 

Рівне нська обласна філармонія – „Органний ремікс”

Стадіо-паб - TIME TO PARTY

Приміщення конференц-залу готелю “Мир” - Презентація нового роману Макса Кідрука