Троє людей загинуло одразу, а двоє опинились у реанімації. Трагедія сталася поблизу села Шостаків, Рівненського району. О другій ночі гурт молоді саме повертався додому з дискотеки. Троє дівчат та стільки ж хлопців йшли узбіччям вздовж сільської дороги. Вдалині побачили світло від фар. Хтось лише встиг закричати – тікайте.

Внаслідок удару троє молодих людей загинули одразу, а це 16-річна дівчина та двоє хлопців 19 та 24 років. Ще одна неповнолітня та її подруга опинились на лікарняних ліжках. Їхньому життю, за словами лікарів, нічого не загрожує.

Після наїзду, водій вийшов з автомобіля, подивився на криваве місиво і втік. За кілька годин автомобіль «Сітроен» знайшли за триста метрів від аварії у дворі будинку. На ньому були численні вм’ятини і навіть на дзеркалі висів ланцюжок однієї із жертв аварії. Водія зловили у лісі. Йому 32 роки. Він є мешканцем Рівного. Того вечора добряче випив, у чому і сам зізнався.

Проти чоловіка відкрите кримінальне провадження. Зараз він затриманий і перебуває в ІТТ. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Притягнуть до відповідальності і пасажира автомобіля за ненадання допомоги потерпілим. Тим часом на Рівне нщині сьогодні прощалися із жертвами ДТП. На похорон до 16 - річної Ірини прийшла мало не вся 12-та школа. Дівчинка мешкала у Рівному. Закінчила десятий клас.

Двох хлопців, які загинули у аварії, поховали у селі Пересопниця,звідки вони й родом. Одному з них 24, іншому 19 років. Вони були сусідами. Родичі шоковані. Не вірять, що відпустили дітей на дискотеку, а ті звідти вже не повернулися.

Дивіться також: Троє людей загинули, а двоє у реанімації через ДТП на Рівне нщині [+ФОТО]