На витривалість, прудкість та влучність змагалися упродовж двох днів 10-класники рівненських шкіл. Кожен заклад представила команда із 4-х учасників. Півтори сотні хлопчаків крокували, підтягувалися на перекладині, стріляли із гвинтівок та йшли у наступ із гранатами.

Півтори сотні десятикласників рівненських шкіл змагалися за призове місце. Кожен навчальний заклад представляла команда із 4 школярів. За метання наступальної гранати РГД 5 у ціль вони разом максимум можуть заробити 40 балів, по 10 кожен. А можуть отримати штраф — мінус 15. Олександр Степчин вправу виконав на 9 балів, але на 5 його оштрафували.

Штрафувати за цікавість, каже суддя, змушений. Бо якщо війна, то такий інтерес може коштувати солдату життя, а країні — перемоги.

На витривалість та обізнаність у військовій справі десятикласники змагалися два дні. "Заграва" у травні, кажуть організатори, уже традиція.

Андрій Мушинський представляє команду ЗОШ №1. Із бойової зброї стріляє уперше.

Пообіцяли поквапитися із підбиттям результатів організатори змагань. Усі учасники на останньому дзвонику отримають подяки, а кращі — грамоти та кубки.

Дивіться також: Військово-патріотична гра «Заграва» об’єднала старших школярів