Фото ілюстративне
За минулу добу рятувальники ліквідували чотири пожежі та чотири рази надавали допомогу населенню. Про це повідомляють в головному управлінні ДСНС у Рівненській області.

Шостого травня о 09:13 у с. Борове, Вараського р-ну в приватному господарстві вогнем знищено господарчу будівлю. Причина та збитки встановлюються.

Шостого травня о 20:33 неподалік с. Полиці, Вараського р-ну загоряння будівельного сміття на площі 100 м². Причина та збитки встановлюються

Шостого травня о 20:54 неподалік м. Сарни, вздовж автодороги «Київ – Ковель — Ягодин» загоряння сухої трави на площі 0,001 га. Причина та збитки встановлюються.

Сьомого травня о 04:56 у с. Вичівка Вараського р-ну в приватному господарстві вогнем знищено покриття, перекриття житлового будинку. Причина та збитки встановлюються.

Шостого травня о 08:25 у м. Вараш, рятувальники двічі надавали допомогу по евакуації людей та чергування під час обстеження будівель після повідомлення про замінування. Виклики не підтвердились.

Шостого травня о 12:13 у м. Рівне, вул. Грушевського надання допомоги працівникам швидкої по транспортування важкохворого з 6 поверху до карети швидкої.

Шостого травня о 16:30 у м. Вараш по вул. Рівненська надання допомоги при ДТП по відключенню клем АКБ деформованого легкового автомобіля.