Веселі та кмітливі невдовзі знову зійдуться в гумористичній битві. До Рівного після нетривалих канікул повертається КВК. До участі у сезоні Рівненської ліги запрошують команди з усієї області, та й загалом раді учасникам з усієї України. Окрім того, цьогоріч стартує і дитячий обласний фестиваль.

Веселі та кмітливі не зволікайте! А вигадуйте швидше влучні та оригінальні жарти - до Рівного повертається КВК. Найближчим часом стартує Сезон Міжрегіональної ліги "Європа", у березні. Нині триває реєстрація команд-учасниць. 16 вже відомі.

Повертається і обласний фестиваль дитячих команд КВК. За звання найсмішніших у ньому змагатимуться школярі. Ігри відбуватимуться у райцентрах Рівне нщини.

А от сезон Вікритої Рівне нської ліги КВК розігруватимуть за новою схемою: осінь 2013-го - весна 2014-го. Розпочнеться фестиваль у вересні. А за місяць відбудуться ігри одної четвертої фіналу. До участі запрошують усіх бажаючих як з Рівне нщини, так і з України.

Є й не дуже приємні новини для прихильників рівненського КВК - команди "Бомба" (Млинів), принаймні у старому складі, вже не буде. Та є надії, що окремі її учасники все ж таки гратимуть і надалі, вже у складі інших команд. Натомість,створена збірна "Бувших" від Рівне нщини. Вони представлятимуть нашу область на XIII Міжнародному фестивалі Західно-Європейської ліги у Гамбурзі.