Три тижні восьмикласники природничо-математичного ліцею "Елітар" випробовували свої сили у навчанні. Сьогодні вони подолали випробувальний термін і стали повноцінними членами великої родини. Нагадаємо, у цьому навчальному закладі навчають дітей з восьмого класу - профільним дисциплінам.

У природничо-математичному ліцеї "Елітар" поповненння. Щороку сюди приходять вчитися ті учні, які чітко визначились з майбутньою професією. Директор каже - аби стати ліцеїстом, одного бажання не достатньо, потрібно пройти чимало випробувань: скласти вступні іспити та показати себе у навчанні. Лише згодом діти стають частинкою колективу.

Назар Стельмах за три тижні навчання вже помітив суттєві відмінності зі звичайною школою. Каже - прикладом став його брат, який закінчив ліцей з відзнакою.

Підтверджує високий рівень знань своїх нових однокласників і Маргарита Пелех. У навчанні вони не конкуренти, а скоріше партнери.

Тож вже сьогодні 56 учнів подолали усі випробовування та змагання. Їх урочисто посвятили у ліцеїсти. Рівень знань перевірили педагоги і радіють новим здобуткам. Переконані, за такими дітьми майбутнє країни. Адже більшість вихованців ліцею стають призерами та переможцями олімпіад, та дослідниками Малої академії наук.