Він вже давно став відомим у соцмережах, втім поки немає належного вигляду. Наразі обласні чиновники шукають людей які б привели до ладу тамтешню територію і стали відповідальними за романтичне місце. Після цього до тунелю кохання возитимуть туристів і його включать до проекту "Волинь туристична".

Дізнатися про цікаві місця в області можна на сайті "Волинь туристична". Історичні, культурологічні, сакральні, екологічні та активні маршрути є тут. Вони підкріплені чотирма з половиною тисячами фотографій. Незабаром світлин значно побільшає. Адже в області розпочинається конкурс "Я звідси родом".

Пізніше ці фотокартки буде оцінювати журі. З 30 робіт зроблять фотовиставку, ще 40 учасників отримають безкоштовні екскурсії "Волинню туристичною". Двоє фотомитців отримають майстер-клас від Олександра Харвата.

Головна винагорода фотографів-початківців — можливість побачити свої фото на сайті "Волинь туристична". Деякі маршрути поки не мають світлин, тому робота молоді стане дуже доцільною.

З фотографій дітей організатори конкурсу розраховують дізнатися про занедбані або ж невідомі історичні місця. Для, прикладу старовинна пам'ятка архітектури є у селі Тайкури. Але про неї мало хто знає.

Конкурс "Я звідси родом" триватиме до 21 вересня. У всіх охочих взяти у ньому участь є більше місяця аби віднайти і сфотографувати цікаві місця.