В спекотну неділю на трибунах рівненського мототреку зібралися тільки найзапекліші фанати спідвею. Глядачам було запропоновано переглянути спаринг між польським та українським складами МІРу.До того ж вперше в ділі на рівненському мототреці вболівальники мали змогу побачити юного Максима Росощука.

Змагання, як і очікувалося, розпочалися з перемоги польських спортсменів. Три перших заїзди були розіграні на користь МІРу-2. Протистояти більш досвідченим та більш підготовленим полякам у складі рівнян могли лише Ярослав Полюхович та Віталій Лисак, але на початку гонки як в них, так і у їхніх партнерів з команди мало що виходило. Натомість одразу ж відзначився Томаш Ремпала, який у підсумку став найрезультативнішим гонщиком матчу.

Перша половина гонки пройшла за переваги МІРу-2. У п’яти заїздах польські гості перемогли подвійно і ще три звели внічию. А одним із лідерів був і молодший з клану Рем пал, Марцин. Хоча кінець змагань вийшов у нього дещо змазаним через два дефекти мотоцикла.

Найбільше емоцій глядачам на трибунах принесли перемоги Колодія молодшого над Станіславом Бужею та Ярослава Полюховича над Марцином Рем палою. Сподобався також і Максим Росощук, який відзначився вдалими стартами. І хоча дистанцію заїзду юнак проходить ще не досить впевнено, його манера їзди та бажання боротися не залишили байдужими рівненських вболівальників. А найкращим у складі рівнян поряд з Ярославом Полюховичем став Віталій Лисак. Він як і капітан команди здобув 10 очок.

У другій половині гонки поляки дещо розслабились, чим і скористалися рівняни. Двічі перемоги здобув Віталій Лисак, та ще одного разу першим приїхав Ярослав Полюхович. Проте останній заїзд залишився за легіонерами МІРу 2. Станіслав Бужа та Томаш Ремпала перемогли подвійно і зафіксували кінцевий рахунок матчу на позначці 52-34 на користь поляків.