День народження рідного міста відсвяткували острожани. Мешканці впевнені, їх древній град потребує значної уваги, тому на святкуванні побувало чимало мешканців міста і району. Багато гостей приїхало і з Рівного.

День міста для багатьох мешканців Острога найулюбленіше свято. Історією свого рідного міста пишаються, і готові годинами розповідати про свій рідний край.

Про красу, велич і вагомість міста дбає і міський голова Острога. Він переконаний, це свято має відчути кожен мешканець міста. У свято традиційно нагороджують найкращих мешканців.

До святкувань приєднались і гості. Бургомістр польського міста-побратима Берунь приємно вражений розвитком Острога за останні кілька років.

Привітали острожан і обласні чиновники. Перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Юхименко розповів про плани розвитку міста. Це будівництво нових доріг та вулиць, розширення очисних споруд та закупівля нової техніки.

У день народження Острога у місті працювала алея майстрів, атракціони, конкурси, змагання. Вітали острожан місцеві виконавці та українські зірки, за підтримки меценатів.