П’ятьох із них обрали Інтернет-користувачі, ще п’ятьох визначило журі. Переду у «пузатих» матусь фотосесії, тренінги та фінал конкурсу — модне дефіле.

Обирали інтернет-фіналісток майже 10 тисяч рівнян. Найбільше голосів набрали й потрапили до фіналу конкурсу Софія Больбіна, Вікторія Боліщук, Юлія Добриднік, Катерина Матвіюк, Неля Дипон. Другу п’ятірку фіналісток обрало журі конкурсу «Пузата мама», організатори й спонсори проекту. За їхніми вподобаннями до фіналу пройшли: Юля Шамшина, Марина Музичко, Віра Макрушина, Оксана Тарасюк, Мирослава Драганчук. Для десяти фіналісток конкурс «Пузата мама-2012» уже розпочався наповну. Днями стартують фотосесії для учасниць проекту у студії "У фарватері істин". Ексклюзивний бодіарт створять візажисти Ольга Гурська та Тетяна Герасименко. Також на «пузатих» матусь очікують тренінги та майстер-класи. Азам модельної справи навчить директор агентства моделей «Панна» Вікторія Дембіцька. Свої нові уміння учасниці продемонструють на подіумі під час фіналу конкурсу 15 травня. Він відбудеться у джазовому стилі.

Конкурс для вагітних "Пузата мама" відбувається на Рівне нщині вдруге. У першому турі конкурсу взяли участь 20 вагітних. Цьогоріч «Пузата мама» розширила географію учасниць: до рівнянок долучилися і жительки районів.