За освідчення в коханні — романтична вечеря в ресторані. Стали відомі переможці конкурсу "Не мовчи! Скажи люблю!", які залишали свої зізнання на сайті "Рівне 1". Організатор акції всім закоханим подарував дисконтні картки на продукцію комп’ютерного магазину. Про віртуальне кохання більше знає Ігор Шумик.

Кохати ніколи не пізно — переконаний переможець конкурсу "Не мовчи! Скажи люблю!" Олексій Заворотній. Вірш, який визнали найромантичнішим, він написав ще 15 років тому. Каже, невдовзі й пісню на його слова заспівають. Перемогти не розраховував. Зате романтичну вечерю в рівненському ресторані знає з ким провести.

Задоволені не лише переможці. Аня вперше призналася коханому у своїх почуттях саме на сайті "Рівне 1". Сподівається, що хлопець нарешті почує її.

Нагороджували переможців на відкритті комп’ютерного магазину, який був співорганізатором. Свідоцтво про участь, модні аксесуари й дисконтні картки подарують усім учасникам акції !Не мовчи! Скажи люблю!" Знижки чекають і на тих, хто не прийшов на нагородження. Їм зателефонують. Призери отримали флешки, а також квитки на КВК. "Рівне 1" вперше організувало таку акцію, зате не востаннє.