Внук з бабусею загинули. Це одна з жахливих аварій, яка сталась на Рівненщині упродовж минулих вихідних. Більше про неї та про інші надзвичайні та кримінальні події Рівненщини, дивіться далі у сюжеті.

Зайшов у шкільну їдальню та почав вибивати ногами двері, жбурляти пляшки у працівника ліцею та лаятися. Сталося це у 27 школі Рівного. Заспокоїти дебошира вдалося офіцеру служби освітньої безпеки.

Офіцер СОБ негайно зреагував та на подвір’ї затримав 30-річного рівнянина. Для документування правопорушення викликав колег — на місце події прибула група швидкого реагування роти поліції особливого призначення та дільничний офіцер поліції, який і склав на правопорушника адмінпротокол за статтею 173 КУпАП (дрібне хуліганство). Встановлено, що рівнянин неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за порушення адміністративного законодавства. Під час поверхневої перевірки заборонених предметів у нього не було, - повідомила Марія Юстицька, речниця ГУНП в Рівненській області.

Того ж дня, але по обіді на прикордонній території області під час польових робіт підірвався трактор. Внаслідок вибуху керманича із серйозними травмами госпіталізували в реанімацію. Також до лікарні потрапили і двоє чоловіків, які в той момент знаходилися неподалік. А в місті Березне ввечері 5 квітня невідомий безпричинно побив чоловіка телескопічною палицею.

До поліції повідомив 34-річний житель села Зірне, що в дендрологічному парку міста Березне, невідомий чоловік раптово почав нецензурно висловлюватися в його адресу, а потім — побив металевою палицею та втік. Потерпілий звернувся до лікарні: медики діагностували забої грудної клітки та ніг. Працівники карного та СРПП розшуку оперативно встановили особу, причетну до злочину. Ним виявився 26-річний уродженець Тернопільської області, а нині — житель села Городище, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності та перебував у державному розшуку за побиття жителя Березнівщини - каже Марія Юстицька.

Вночі 6 квітня між селами КлЕсів та ФЕдорівка водій легковика врізався у відбійник, в результаті чого той наскрізь пронизав авто. Керманич та його бабуся, від отриманих травм загинули на місці. 19-річна сестра кермувальника у дуже важкому стані з переломами рук та ніг, щелепи і ребер знаходиться в реанімації.

Слідчий слідчого управління встановив, що водій автомобіля «Volkswagen Golf», 20-річний житель села Вири, не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та врізався у відбійник, який наскрізь пронизав легковик. Унаслідок ДТП загинув керманич та його бабуся — 67-річна жителька села Вири. Іще одна пасажирка — 19-річна рідна сестра кермувальника, отримала тяжкі травми, дівчину госпіталізували до реанімації. Відомо, що родичі зустрічали з потяга дівчину і повертались додому.

ДОПОВНЕНО: Понад дві доби медики боролись за життя дівчини, яка тяжко травмувалась в автопригоді на Сарненщині. Однак сьогодні, 8 квітня, близько 17:30 її серце зупинилось.

Ще одна аварія, в якій постраждала неповнолітня дівчина сталася в селі АнтОнівка Вараського району. Там нетверезий керманич мотоцикла з’їхав у кювет. Юнак в аварії не постраждав, а от його пасажирку госпіталізували у лікарню.

Поліцейські на місці події встановили, що 17-річний житель Сарненщини, кермувальник мотоцикла «Lifan», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та на заокругленій ділянці дороги з’їхав у кювет. Унаслідок ДТП травмувалась неповнолітня пасажирка двоколісного: 17-річну жительку Сарненського району доставили до лікарні, де у неї діагностували закриту черепно-мозкову травму та перелом руки. Кермувальник у автопригоді не травмувався. Відповідно до огляду – перебував у стані сп’яніння. Алкотестер показав , проміле, що у понад сім разів перевищує допустиму норму.

Щоб запобігати травмуванню та смертельним випадкам на дорозі, правоохоронці вкотре наголошують на неухильному дотриманні правил безпеки дорожнього руху усіма його учасниками.

Читайте також: У Вараському районі нетверезий водій пропонував поліцейським 100 доларів хабаря