Учора, 11 березня, на одній із вулиць у Зарічному в поле зору поліцейських сектору реагування патрульної поліції під час роботи мобільного блокпосту потрапив автомобіль «Renault Duster». Водій автівки порушив ПДР, а саме здійснив висадку пасажира на пішохідному переході.

Під час спілкування з кермувальником інспектори виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Втім, дорогою до медичного закладу для проходження огляду порушник запропонував «залагодити» питання фінансово.

Неодноразові попередження про кримінальну відповідальність за такі дії на чоловіка не вплинули — він поклав на сидіння службового авто 100 євро.

А у місті Корець близько якої 15 години поліцейські СРПП ВП № 7 (м. Корець) Рівненського РУП побачили автомобіль «Opel Vectra» на іноземній реєстрації, у якому був розбитий задній правий ліхтар.

Після зупинки легковика для з’ясування обставин його пошкодження інспектори виявили, що 21-річний житель села Топча позбавлений права керувати транспортними засобами за водіння авто у нетверезому стані.

Тож, аби правоохоронці не документували чергове правопорушення, запропонував вирішити «питання» на місці та поклав у службове авто 1500 гривень.

Слідчо-оперативні групи задокументували кримінальні правопорушення — за фактами надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі розпочали досудові розслідування за ч. 1 ст. 369 Кримінального кодексу України. Грошові кошти вилучені.

Крім того, слідчі ВП № 7 (м. Корець) внесли відомості до ЄРДР за ч. 1 ст. 382 Кримінального кодексу України за фактом невиконання судового рішення.

Також інспектори склали на порушників адміністративні матеріали.

Читайте також: Майже вся територія Рівненщини забезпечені покриттям українського телевізійного мовлення