У Здолбунівській громаді завершився ІІ етап «Всеукраїнських шкільних ліг Пліч-о-пліч». Участь у боротьбі взяли учні з усіх закладів освіти. Змагання відбулися з баскетболу, волейболу, футзалу, спортивного орієнтування та черліденгу.

Завершальні турніри пройшли з баскетболу. На них був присутній амбасадор проєкту - ексгравець баскетбольної клубу «Валенсія» - Сергій Ліщук.

Найголовнішим є те, що у цьому проєкті беруть участь багато дітей та команд. Звісно, рівень у всіх різний: є сильніші, а є і слабші команди. Проте, вже бачу і таких школярів, які мають гарну спортивну форму та мотивацію. Вони цілком можуть у майбутньому стати професійними баскетболістами.Цей проєкт може стати фундаментом для розвитку спорту та професійних команд на Рівненщині, - розповів Сергій Ліщук.

У підсумку, перші місця в громаді здобули:

  • Здолбунівський ліцей №6 – команди з футзалу, волейболу (дівчата і юнаки), баскетболу (дівчата) та спортивного орієнтування.
  • Здолбунівський ліцей №2 – команда з баскетболу (хлопці).
  • Здолбунівський ліцей N4 – команда з черлідингу.

У Рівненській ОДА нагадують, що ІІ етап Всеукраїнських шкільних ліг триває до кінця березня. Усі переможці цього етапу представлятимуть честь своєї громади на ІІІ районному етапі.

Читайте також: У Рівному в 10 разів зросла кількість людей, які звернулися до Простору Інтеграції