У Рівному до Дня фізичної культури та спорту відзначили спортсменів регіону. Веслувальники, гандболістки, легкоатлети. Вони здобували перемоги на українських та міжнародних турнірах. Більше, далі у сюжеті.

Олена Циганкова - веслувальниця. Декілька днів тому повернулася із Чемпіонату світу, що проходив у Данії. На короткій дистанції жінка зайняла 3 місце. А в запливі на 15 кілометрів Олені трохи не вистачило, аби здобути золото. Та срібною медаллю теж пишається.

Поки веслувальниця у відпустці. Та зимою розпочне тренування, аби надалі показувати високі результати на міжнародній арені.

Марія Козак - гравчиня гандбольного клубу "Рівне". Разом із командою зуміли вийти у найелітніший дивізіон України з цього виду спорту. Каже, буде докладати усіх зусиль, аби виграти Суперлігу.

Відзначили не лише спортсменів, а й тренерів. Начальник Рівненської ОВА, Віталій Коваль каже, на власному досвіді знає настільки важлива роль тренера. Адже сам з 4-рьох років займався греко-римською боротьбою. А його батько Станіслав Коваль - заслужений тренер України з цього виду спорту.

Також отримали нагороди легкоатлети, фристайлісти, борці та інші спортсмени Рівненщини. А дев'ятьом з них вручили посвідчення заслужених тренерів та майстрів спорту.