Стоянки є — дорожніх знаків немає. Таксисти ще й досі без оснащених стоянок. Формально вони є, але насправді водіїв штрафують. Коли місто, опиниться в облозі перевізників дізнавався Ігор Шумик.

10 днів. Стільки часу мають даішники та міська влада, аби позначити стоянки дорожніми знаками. Інакше чергового страйку перевізників не оминути. Після введення нових штрафів у дію люди смугастої палички штрафують всіх і вся.

Порятунок таксистам - знаки. А їх поставити — у даішників гроші забрати, кажуть перевізники. Терпіти таке свавілля водіям уже несила. Із 22 стоянок для таксистів спеціальними знаками не оснащена жодна. А давати хабарі — порушення закону. Хоча й тут, розповідають перевізники, ставки зросли у 5 разів.

Чи встановлять такі довгоочікувані дорожні знаки — невідомо. Чиновники та даішники лише знизують плечима та кивають один на одного. Крайнього тут і не знайдеш, та й шукати перевізники втомилися. Тому готові почекати. Але недовго. В гіршому випадку обіцяють і столиці дістатися. Можливо, тоді їх нарешті почують.