Молочні мелодрами чи сусідська неприязнь? У селі Глибока Долина, що на Дубенщині дві мешканки не можуть знайти спільну мову через молоко. Справа в тому, що жіночка яка приймає молоко для Кременецького молокозаводу не хоча брати продукт від своєї сусідки. Буцімто через погану якість. Остання ж каже, все через заздрість та бажання вижити її з села.

Ось так зазвичай закінчуються зустрічі сусідок пані Марії та Ганни з села Глибока Долина. Перша хоче здавати їй молоко, бо це єдиний спосіб заробітку. Остання не хоче брати від Марії його, бо воно має малий відсоток жирності. Пані Марія розповідає, сусідка просто заздрить їй та хоче вижити із села. На спеціальному приладі вимірює жирність молока. аерометр показує 4, 6 десятих жирності молока. Розповідає, востаннє пані Ганна приймала у неї молоко влітку. Відтоді наклала вето на її продукцію.

Пані Ганна не камеру спілкуватися не хоче. Марії радить здавати молоко деінде.

Здавати молоко у сусідньому селі Марія не може. Каже, через те, що Ганна намовила і там людей не брати у неї молоко.

По дорозі зустрічаємо пана Миколу. Запитуємо чи не знає він справжню причину конфлікту. Той каже, все через неякісне молоко пані Марії. Остання ж запевняє, вона не місцева, тому люди у селі до неї упереджено ставляться.

А потому вияснює стосунки вже з самим паном Миколою.

У селі Глибока Долина мешкає близько трьохсот людей. Втім пристрастей і мелодрам вистачить на десятки, а той сотні тисяч.

 Читайте також: "Макаронний скандал" у Рівному: правоохоронці розпочали розслідування продуктових закупок управлінням освіти