Це буде перший індустріальний еко-парк в області. Передбачає більше 2-х тисяч робочих місць та мільйонні інвестиції. На місці майбутнього будівництва побував Владислав Стецюк.

Ось на цій земельній ділянці незабаром буде створений еко - парк технічних конопель. Десять років у Привільненській територіальній громаді, мріяли про відкриття індустріального парку. Тепер це не просто мрія. У листопаді минулого року був підписаний меморандум про створення еко-парку технічних конопель.

Індустріальний еко-парк зможе забезпечити більше 2-х тисяч робочих місць, залучатимуть фахівців і з-закордону. Займатиме 42 гектари землі. Згідно плану, поділятиметься на сектори: логістичний центр, виробнича база, де будуть розташовані підприємства, фабрики та тепло-електростанція. На території парку розташовуватимуться житлові будівлі та навіть лікарня.

Це перший індустріальний еко-парк в області. Поки будівництво ще не розпочалось. Проєкт на етапі внесення у державний реєстр. У департаменті економічного розвитку та торгівлі кажуть, створення індустріальних парків є важливим для економічного розвитку Рівненської області.

Коли розпочнеться будівництво еко-парку у Привільненській громаді, ще достеменно невідомо. Необхідна документація готується, попри війну. Загалом на Рівненщині є 14-ть земельних ділянок, на яких в майбутньому можна створити індустріальні парки.

 Читайте також: Громади Рівненщини отримали «мобільні кейси» для надання адмінпослуг