А вже незабаром її покажуть і учням. Так міські освітяни сподіваються подолати проблему наркоманії. Шокуючу відеолекцію бачила Оксана Конопацька.

Директори шкіл, працівники соціальних служб і психологи завітали до кіноцентру "Ера" на нараду. Вони привітали Галину Кульчинську із новою посадою та вручили їй квіти. Нова заступниця міського голови Рівного переконана: майбутнє залежить від тих, кому сьогодні 12-16 років. Тому про їх здоров’я та моральність треба дбати насамперед. Фільм "Правда про наркотики" Кульчинська побачила випадково. Вирішила: його мають переглянути всі школярі. Ця відеолекція — про шкідливі звички: вживання алкоголю, наркотиків, куріння. У ній чимало прикладів з життя.

Про шкідливість наркотиків у школах Рівного говорять постійно. Та запевняють: вкотре наголосити на проблемі — зайвим не буде. Незабаром цей фільм покажуть у всіх школах Рівного. Освітяни переконані: це дасть свої результати.

Присутніх побачене вразило. Сподіваються, правда про наркотики залишиться для учнів лише фільмом, а не кадрами з їх власного життя.