Сенсорна кімната, кімната релаксації і тренажери - відтепер все це є у вихованців Костопільської спеціальної школи-інтернату завдяки благодійному проекту "Наше серце дітям". Працівники інтернату втішені - тепер діти будуть здоровішими. Тим часом малеча просто радіє новим розвагам.

Проект "Наше серце дітям" упродовж двох місяців збирав кошти для вихованців школи-інтернату. Благодійники з Івано-Франківщини, Тернополя, Києва та Рівного подарували дітям сенсорну кімнату та нові тренажери. Сьогодні вони завітали до закладу, аби побачити, як працює обладнання. Кажуть, що результатом задоволені. А підтвердження цього — щасливі діти.

У Костопільській спецшколі-інтернаті навчається та проходить реабілітацію 113 дітей. Половина з них — інваліди з дитинства. Завдяки новому обладнанню вихованці стануть здоровішими. Самі ж дітлахи радіють подарункам. Із задоволенням пірнають у сухий басейн з кульками і крутять педалі на велотренажері. Розповідають: такі заняття допоможуть втілити їх мрії у життя.

...Насамкінець для усіх учнів відбувся новорічний ранок. Актори Рівне нського театру ляльок розважали дітей різними іграми та конкурсами. Цей день у закладі перетворився на справжнє свято. А добрі справи благодійників повернуться їм сторицею.