Абонент поза зоною досяжності. Рівненський нардеп від "Слуги Народу" Сергій Литвиненко був відсутній на більшості пленарних засідань Верховної Ради з початку повномасштабної агресії рф. Де нині знаходиться та чим займається народний обранець - невідомо. Чим встиг запам'ятатись депутат з Березнівщини - дивіться далі у сюжеті.

Народний депутат зі "Слуги Народу", Сергій Литвиненко обраний на 156 окрузі Рівненщини увійшов в топ прогульників засідань Верховної Ради України під час повномасштабної війни з рф.

Чим нині займається нардеп та де перебуває невідомо. Його мобільний поза зоною досяжності. Втім, "прославився" нардеп, ще задовго до війни. Став першим "кнопкодавом" Верховної Ради, 9 скликання. Проголосувавши вже на першому пленарному засіданні замість відсутнього депутата Олександра Скичка.

Вже за два тижні, 20 вересня знову потрапив у скандал. Плани щодо вечірнього застілля нардепа, потрапили в об'єктив фотокамери.

До обрання народним депутатом Сергій Литвиненко очолював державний спиртзавод у Зірному, що на Березнівщині. А вже у Березному під приймальнею депутата в червні 20-го року розгорівся черговий скандал. Сергій Литвиненко приїхав разом з одіозним нардепом від ОПЗЖ Іллею Кивою. Це не на жарт розлютило місцевих активістів.

І ще напередодні Ілля Кива підтримав рівненського депутата після його висловлювань про необхідність проведення виборів на тимчасово окупованій території Донецької та Луганської областей.

Не було Сергія Литвиненка і на партійному з'їзді, який відбувся другого серпня у Рівному. У ньому взяли участь як народні депутати так і місцеві обранці. На зустріч тоді приїздила і голова партії "Слуга Народу" Олена Шуляк, яка нам розповіла про очищення президентської політичної сили.

Втім, яка доля чекатиме на політичну кар'єру нардепа Сергія Литвиненка, який представляє Сарненський та колишні Березнівський і Костопільський райони у Верховній раді - нині невідомо. Як і про те, чим нині займається народний депутат.

 Читайте також: Нові назви вулиць Рівного: чим відома родина Рощинських?