Фото ілюстративне
У рівненській школі за числом №18 щодня з 11 до 15 години з дітками та дорослими, які вимушено переїхали у наше місто, працюють кваліфіковані психологи-волонтери.

У Центрі проводяться групові заняття, індивідуальні консультації, цікаві майстер-класи та, звісно, надається допомога у кризових ситуація. Всі послуги для ВПО безкоштовні. Про це інформує "ЧаРівне".

Ініціатор проєкту є практикуючий арт психолог, професор кафедри психології та педагогіки Київського міжнародного університету Вікторія Назаревич. Центр працює за сприяння Інституту інтегративної арттерапії, кафедри вікової та педагогічної психології РДГУ, керівництва ЗОШ №18 та підтримки волонтерів.

Команда Центру складається з 14 дипломованих фахівців, серед яких штатні психологи навчально-виховних об’єднань Рівненської області, психологи Рівненського інклюзивно-ресурсного центру та КЗ «Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей» РОР, дві кандидатки наук кафедри вікової та педагогічної психології РДГУ, психолог військової структури, професор кафедри психології та педагогіки Київського міжнародного університету.

Всі фахівці пройшли або проходять спеціалізоване навчання з арттерапії та супервізії у британських супервізорів та ізраїльських кризових психологів.

Арттерапія – це метод психотерапії, що використовують для лікування та психокорекції через художні прийоми. Цей метод на практиці вже показав свою дієвість та результативність.

У своїй роботі артпсихологи Центру використовують малювання восковими олівцями, фарбами, воском, ліплення, музику, книги, акторську майстерність тощо. Використовуються лише безпечні, апробовані та надійні методики і матеріали. Діяльність Центру побудована відповідно до міжнародних протоколів та етичних стандартів психологів.

Деталі дізнавайтеся за конт.тел: 0674760929 Ксенія Тименюк в Інстаграм @rivne_art

Читайте також: Ранок у Рівному розпочався з хвилини мовчання і молитви