Ця точка, розташована в будинку на вулиці Волинської Дивізії, 29, одна з найпопулярніших серед любителів оковитої на мікрорайоні Північний. Пан Віктор тут - один з постійних клієнтів. Оковиту купляє щодня, але якість бажає кращого, - скаржиться чоловік.

Віктор саме йде здавати пляшки. Після цього – відразу за горілкою. А ось і стежка, якою місцеві любителі оковитої ходять за горілкою. Вона веде до червоного вікна на першому поверсі. Ми намагались купити самогонку, але нам ніхто не відчинив.

Намагався придбати тут оковиту і Олександр Лащук, який очолює депутатську комісію Рівне ради з питань законності та правопорядку. Але також – безрезультатно.

Мешканці мікрорайону Північний, особливо ті, хто проживають в навколишніх будинках, обурені незаконним продажем самогонки. Поруч – дитячий майданчик, тут бавляться діти. Батьки бояться за здоров’я своїх чад.

Ця точка продажу самогонки, за свідченням людей, працює вже понад 10 років. Працівники міліції кілька разів прикривали її, а власницю квартири – притягали до адмінвідповідальності за продаж оковитої. Але щоразу вона знову відчинялась.

Чи закриють працівники міліції точку з продажу самогонки, ми розкажемо в наступних випусках програми «Патруль».