Розгляд справи щодо вбивства Рівненського бізнесмена Едуарда Патіса знову відклали. Оскільки на судове засідання до Рівненського міського суду не прийшли потерпілі. Нагадаємо, вбили чоловіка 21 грудня 2020 року на вулиці Льонокомбінатівська у Рівному. Винним у його смерті вважають 32-річного Сергія Федорчука. Обвинувачений своєї вини не визнає. Та просить змінити йому міру запобіжного заходу. Чи задовільнив таке клопотання суд, дивіться далі у сюжеті.

Потерпілі по справі щодо вбивства рівненського бізнесмена Едуарда Патіса вкотре ігнорують судове засідання. І продовжити його без їхньої участі суддя Рівненського міського суду не може.

Нагадаємо, звинувачують чоловіка у тому, що нібито він 21 грудня 2020 року вистрелив у груди власнику гастроному та кафе на вулиці Льонокомбінатівська Едуарду Патісу. Від отриманих травм той загинув на місці. А підозрюваний, згідно з рішенням суду, від 24 грудня того ж року перебуває в СІЗО.

Проте це категорично заперечує адвокат обвинуваченого. Оскільки тут у нього є троє малолітніх дітей. І наголошує на тому, що за кілька хвилин до вбивства машину Сергія Федорчука обстріляли.

Тому захисник обвинуваченого просить суд змінити його підопічному міру запобіжного заходу з тримання під вартою на цілодобовий домашній арешт. Посилаючись на те, що наміру в Сергія Федорчука вбивати Едуарда Патіса точно не було.

Заслухавши усі сторони по справі суддя відправився у нарадчу кімнату для прийняття рішення. Яким продовжив Сергію Федорчуку тримання під вартою ще на 60 діб. Відхиливши клопотання адвоката обвинуваченого про цілодобовий домашній арешт. Наступне ж судове засідання відбудеться 9 вересня.

Читайте також: У Рівному поліцейські допомогли жінці, яка стала жертвою домашнього насильства