Всеукраїнський Велодень повертається до Рівного! Завтра, 30 травня, о 10:00 на майдані Незалежності відбудеться збір учасників. Участь взяти можуть усі бажаючі, які мають справний велосипед, люди впевнені у своїх можливостях для подолання визначеної дистанції на велосипеді. Участь дітей у Велодні можлива лише у супроводі одного із батьків.

 Вперше Велодень у нашому місті відбувся у 2008 році. Щороку у травні рівняни долучалися до велофлешмобу. Тогоріч захід не проводився через карантинні обмеження.

Програма Велодня:
- 10:00 — збір учасників на майдані Незалежності, реєстрація учасників;
- 10:45 — проходження учасниками інструктажу з правил техніки безпеки та ПДР із залученням інспекторів управління патрульної поліції;
- 11:00 — початок руху колони за маршрутом: майдан Незалежності → вул. Чорновола → вул. Степана Бандери → вул. Поповича → вул. Чернишова → вул. Дубенська → вул. Соборна → майдан Незалежності;
- 12:00 — колона фінішує на майдані Незалежності;
- 13:00 — закінчення акції, лотерея для учасників пробігу, велозмагання для дітей.



Велодень – не змагання, а велопробіг у спокійному темпі, з дотриманням правил дорожнього руху та у супроводі машин патрульної поліції. При проведенні Велодня закликаємо усіх учасників дотримуватись безпечної дистанції у 1,5 метра та інших карантинних заходів, особливо та старті та фініші велопробігу.

Читайте також: У Рівному 126 випускників претендують на відзначення медалями