Хороша справа та добра ініціатива. Саме так жителі одного з найвіддаленіших сіл Рівненщини відгукуються про покращення у своєму населеному пункті. Що саме зробили та хто цей меценат, далі у сюжеті.

Село Мульчиці одне з найвіддаленіших населених пунктів області. Знаходиться воно біля Білого озера за Варашем. Сюди рідко приїжджають відомі політики чи народні депутати. Окрім одного. Його у Мульчицях знають від старого до малого. Кажуть тримає слово і завжди виконує свої обіцянки. Як от для прикладу новенький сучасний дитячий майданчик, який меценат подарував малечі села декілька днів тому.

Жителі села Мульчиці кажуть, не пройшло і місяця з моменту звернення до народного депутата як новесенький дитячий майданчик вже з'явився.

Місцевий староста радіє такій допомозі народного депутата. Каже, малеча в захваті, а головне роботи по спорудженню дитячого майданчика пройшли швидко і якісно.

У селі Мульчиці Вараського району проживає понад триста дітей дошкільного віку. Тому цей дитячий майданчик точно не пустуватиме переконує депутат Вараської територіальної громади Петро Кедич.

Подібні дитячі майданчики з'являться у ще близько 10 населених пунктах області. Усі завдяки меценату та народному депутату України Віктору М'ялику. 

Читайте також: Як на Рівненщині за підтримки мецената встановлюють дитячі майданчики (ВІДЕО)