Договір оренди нежитлових приміщень в Будинку побуту між МПП "Моріон" та Рівненською міською радою завершився ще 25 квітня 2021 року. Оскільки МПП "Моріон" уклав договір суборенди з підприємцями, відповідно і строк цього договору також завершився.

На початку травня підприємців, які орендують приміщення в Будинку побуту попросили звільнити будівлю. Але робити це, вони відмовилися, оскільки працюють там понад 35 років, та й обладнання, яке розташоване в приміщеннях перенести в інше місце не так просто.

Працює в Будинку побуту понад 60 підприємців. Кажуть, за весь час перебування, ніколи звідси не виїжджали. В іншого орендаря приміщення винаймати готові. Тому і прийшли під стіни Рівненської міської ради, аби їхнє прохання: «Не виселяти» почули.

Оскільки, Будинок побуту міська рада має виставляти на аукціон, то за всіма правилами будівля має бути порожня.

Тож близько 9 години ранку 7 представників Будинку побуту запросив до себе на переговори секретар Рівненської міської ради Віктор Шакирзян. Згодом, туди під`їхали й представники МПП «Моріон».

Орендарям, у міській раді повідомили, допомогти спробують. Сьогодні займуться вивченням усіх необхідних документів. Але остаточне рішення озвучать 14 травня. Зустріч орендарів приміщень в Будинку побуту з представниками міської ради запланована на 9:00.

 

Читайте також: Допоможіть 2-річному Артемчику з Корця побороти лейкемію