Інцидент трапився у селі Семидуби Дубенського району. По приїзду медики виявили у хлопця шрами від порізів на руках та сліди від мотузки на шиї. Тому поліцейські одягнули на нього наручники, а швидка транспортувала до психіатричної лікарні. У поліції кажуть, випадок домашнього насилля у сім'ї - не поодинокий. Більше подробиць дізнавалась Яна Євтушок.

У селі Семидуби, що на Дубенщині 19-річний син обікрав власну матір. Після чого побив та намагався втекти з дому, щоб, ймовірно, вкоротити собі віку. Сусіди подейкують, хлопець любить випивати.

Тож, коли вкотре син неадекватно себе поводив - матір одразу викликала швидку. Медикам стверджувала, що хлопець її б'є та поводить себе вкрай агресивно. По приїзду лікарі виявили у хлопця шрами від порізів на руках та сліди від мотузки на шиї.

Відомо, що у будинку мешкає багатодітна сім'я, у якій 8 дітей. Четверо з них - неповнолітні. Сам же 19-річний хлопець одружений.

У сільській раді кажуть, сім'я благополучна. З боку школи на дітей нарікань теж ніколи не було.

Втім, у поліції зазначають син і раніше вчиняв домашнє насильство відносно матері. Однак, по приїзду правоохоронців до будинку сім'ї жінка відмовлялася від написання заяви та запевняла, що претензій ні до кого не має.

До слова, впродовж року 19-річний житель села Семидуби 6 разів притягувався до адміністративної відповідальності. 

Читайте також: На Рівненщині бабуся, на яку напав сусід та спалив її будинок, потребує допомоги