Джерело: Рівненська облдержадміністрація
Важливу місцеву дорогу у Бабинській територіальній громаді відремонтували. Ділянку "Мнишин – Горбаків" оновили в рамках президентської програми "Велике будівництво".

Донедавна ділянка була досить проблемною, мала численні ями та вибоїни. Наразі будівельна готовність складає 95%, залишилося облаштувати узбіччя та нанести дорожню розмітку.

«На відрізку "Мнишин-Горбаків" вже завершили асфальтувальний процес. Це важливий кілометр дороги для району. Загалом будівельний сезон активізував роботи на багатьох автошляхах Рівненщини. З кожним днем все більше техніки буде працювати на дорогах області», - розповідає начальниця обласного управління дорожнього господарства Зоряна Попова.

Так, в рамках «Великого будівництва» цьогоріч вже відремонтовані дві місцеві дороги. Йдеться про сполучення "Рівне-Хотин" на відрізках (км 3+560 - км 5+960) та "Мнишин - Горбаків".

Нагадаємо, цього року на ремонт доріг місцевого значення для Рівненщини передбачили 460 млн грн з державного бюджету. За ці кошти запланували відремонтувати 22 дорожні об’єкти - це проблемні ділянки, мости. Майже чверть коштів передбачили на утримання автошляхів.

Читайте також: У Рівному комунальники продовжують ремонтувати дороги