Селянин наніс численні травми жінці молотком по голові. Наразі її рятують медики, а зловмисник уже під вартою. Йому загрожує до 15 років тюрми. Ольга Мосійчук з подробицями.

Бризки крові на стінах. Результат посиденьок 60-річної жительки села Грушвиця 1 із своїм співмешканцем.

Донька потерпілої розповідає, чоловік навіть не намагався приховати знаряддя злочину. А саме молоток, який взяв у коридорі. Перед тим, як побити жінку, чоловік із своїм сином прийшли до господині в гості. Потому спільно розпивали алкогольні напої.

Під час застілля чоловік відлучився у магазин, залишивши господиню будинку із своїм сином. По поверненню приревнував жінку до сина, в результаті чого наніс їй численні удари молотком по голові. Оговтавшись від скоєного, пішов просити допомогу в односельчан.

Медики, які приїхали на виклик, застали жінку при свідомості, хоч із численними ранами на голові.

Діагностувавши у пацієнтки відкриту черепно-мозкову травму, доставили її у нейрохірургічне відділення міської лікарні, де спершу лікарі її прооперували та відправили на добу у відділення нейрореанімації. Для спостереження за станом її здоров'я.

Наразі життю пацієнтки нічого не загрожує. А от її співмешканець, якщо провину його доведуть, може на 15 років потрапити за грати.

Свою вину він визнає та від показів слідству не відмовляється. От тільки донька потерпілої не вірить, що удари її матері завдав саме він. Звинувачує сина чоловіка.

А тим часом йому уже обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави строком на 60 діб. Максимальне ж покарання, яке загрожує чоловіку - до 15 років позбавлення волі. 

Читайте також: На Володимиреччині невідомі незаконно зрубали майже 100 кубометрів лісу