Відпрацювання у протидії незаконній порубці лісу, збуту та розкраданню лісоматеріалів провели сьогодні, 31 березня, поліцейські відділення поліції № 1 (смт Володимирець) спільно із працівниками Вараської окружної прокуратури.

За результатами рейду на земельній ділянці в межах села Сопачів правоохоронці виявили майже 100 кубометрів зрізаної деревини породи сосна.

За цим фактом слідчі відділення поліції № 1 (смт Володимирець) Вараського районного управління поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 246 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження слідчі звернулися до суду із клопотанням про накладення арешту на лісопродукцію. Поліцейські встановлюють походження деревини, місця її незаконної порубки, а також осіб, причетних до скоєного злочину.

Нагадаємо, що 19 березня за результатами проведених санкціонованих обшуків у цьому ж населеному пункті правоохоронці виявили та в подальшому вилучили понад 200 метрів кубічних незаконної деревини.

Читайте також: На Рівненщині п'яний водій пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабара