Шляховики Рівненщини зустріли перший сніг. Безперебійний рух забезпечено. Найскладніша ситуація на Поліссі: 16 годин негоди і, подекуди, 30 сантиметрів снігу.

В Сарнах за ініціативи служби автодоріг у Рівненській області проведено оперативну нараду з представниками місцевої влади та патрульної поліції щодо ліквідації наслідків негоди. Оскільки саме на Поліссі метеорологічна обстановка була найскладнішою - снігопад не припинявся впродовж 16-ти годин. За цей час товщина снігового покриву сягнула подекуди 30-ти сантиметрів.

Тож наразі забезпечили максимальну координацію дій та комунікацію дорожників для максимально оперативного і ефективного розчищення доріг Полісся відповідно до встановлених пріоритетів. Також прийнято рішення посилити заходи з моніторингу стану доріг відповідними службами та органами влади для недопущення усклвднень в русі чи виникнення аварійної небезпеки.

Станом на 10.30 ранку неділі, 29 листопада, інтенсивність опадів значно знизилась, а подекуди опади припинились. Температура повітря 0, -1. Покриття міжнародних, національних та регіональних доріг оброблене, подекуди – мокре.

На територіальних дорогах, особливо – на Поліссі роботи тривають. Стан проїзду дорогами в області взяли на особистий контроль начальник служби автодоріг в області та голова обласної державної адміністрації, до моніторингу обстановки долучені як представники влади на місцях, так і підрозділи поліції, ДСНС, служби доріг та відповідальні працівники генпідрядника та субпідрядних організацій.

Читайте також: Рівненщину засипало рясним снігом (ФОТО)